Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Istvan Kovacs după derapajul verbal la adresa lui Florinel Coman: "Am greşit, sunt om, am cedat presiunii partidei"

Reacţia lui Istvan Kovacs după derapajul verbal la adresa lui Florinel Coman: "Am greşit, sunt om, am cedat presiunii partidei"

Superliga

Comentarii

“Centralul” din Carei îşi cere scuze în urma comportamentului pe care l-a avut faţă de Florinel Coman, jucătorul echipei FCSB, în partida din etapa 9 a Ligii 1.

“Cuvintele pe care le-am folosit nu au fost cele adecvate şi cele care sunt recomandate de Comisia Centrală a Arbitrilor. Comportamentul meu nu a fost unul abuziv, dar recunosc că am greşit. Îmi cer scuze faţă de jucător pentru cuvintele rostite. Am greşit, sunt om, am cedat presiunii partidei. Este prima dată când mi se întâmplă acest lucru şi, cu siguranţă, va fi şi ultima oară. Sper ca arbitrii tineri să ia doar lucrurile pozitive din comportamentul meu, nu părţile negative!”, a declarat Istvan Kovacs, citat de site-ul frf.ro.

U Craiova - FCSB. Florinel Coman şi Istvan Kovacs, dialog incredibil

Istvan Kovacs şi Florinel Coman au fost protagoniştii unui dialog haluciantn în timpul derby-ului dintre Universitatea Craiova şi FCSB, de duminică seară.

În minutul 9, centralul partidei de pe Ion Oblemenco l-a sancţionat pe Florinel Coman pentru simulare, după un duel cu Renato Kelic în careul de 16 metri al oltenilor, decizie care l-a nemulţumit pe jucătorul roş-albaştrilor.

"A fost simulare asta?", a întrebat Florinel Coman, Kovacs refuzând să îi dea explicaţii jucătorului de la FCSB. "Dispari!", a replicat, scurt, arbitrul.

Atacantul echipei FCSB, Florinel Coman, a oferit un răspuns elegant atunci când a fost întrebat despre dialogul cu Istvan Kovacs: "Sincer, nu vreau să mai comentez despre dânsul...".

Cât despre faza în urma căreia Istvan Kovacs l-a sancţionat cu cartonaş galben pentru simulare: "Nu ştiu, eu nu am avut nicio intenţie să cad. Încă nu am văzut nicio reluare, dar eu cred că a fost un contact acolo. Nu m-am aruncat dinainte, nici nu am încercat. Nu mi-a stat gândul să mă arunc deloc. Am stat pe pcioare, mi-am făcut-o în dreapta şi am vrut să merg pe ea, dar a fost acel contact care m-a blocat", a explicat Florinel Coman.

 

Afla mai multe despre: kovacs 

viewscnt
Articole similare