Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Iulian Cristea după ce a semnat cu FCSB: ”Sper să am evoluţii bune şi să ajung la o echipă de top din Europa”

Reacţia lui Iulian Cristea după ce a semnat cu FCSB: ”Sper să am evoluţii bune şi să ajung la o echipă de top din Europa”

Superliga

Comentarii

Iulian Cristea spune că va fi în continuare foarte serios la antrenamentele şi meciurile lui Gaz Metan Mediaş, deşi a semnat cu FCSB, unde probabil că va ajunge în iarnă.

Fundaşul de 24 de ani este în ultima parte de contract cu Gaz Metan şi a semnat deja cu FCSB, însă Mediaş nu-l lase să plece până în vară. Iulian Cristea spune că nu este afectat de această situaţia şi promite că va da totul pentru actuala echipă. Totuşi, spune că sunt şanse să ajungă la FCSB după ce se va termina sezonul regulat, din care au mai rămas cinci etape.

”Mă simt bine pe ambele poziţii, şi ca fundaş, şi ca mijlocaş. Sunt o personă liniştită ca fotbalist, am determinare şi agresivitate. Nu mă tem de Bucureşti, pentru că ştiu cum am crescut şi ce fel de om sunt. O să merg cu prietena acolo, viaţa de noapte pentru mine nu există. Când avem antrenamente sunt 100% conectat. Firesc, sper să am evoluţii foarte bune şi sper să ajung la o echipă de top din Europa. Germania e campionatul meu preferat, Sergio Ramos e favoritul meu ca fundaş.

Fiecare antrenor are ideea lui de antrenament, Mister Teja se baza pe posesie, Mister Edi mai mult pe finalitate rapidă în atac.

Sper ca Steaua să ia campionatul şi noi să intrăm în play-off. Ar fi un dezastru să iasă invers. Vă daţi seama, dacă am rămas aici, o să joc cât pot de bine, îmi voi da viaţa pe teren. Şanse mai sunt la play-off, lupta este însă foarte grea. Mai sunt puncte în joc, se vor mai pierde puncte şi din alte părţi.

După cele patru etape (n.r. mai sunt cinci etape din sezonul regulat), în funcţie de cum suntem noi clasaţi, e posibil orice, chiar şi să plec. Rămâne de văzut. Am fost în echipa turului de campionat, l-am văzut pe Cosmin Contra şi sper că am reuşit să-i captez atenţia”,
a declarat Iulian Cristea.

Afla mai multe despre: iulian cristeafcsbgaz metan mediasliga 1 

viewscnt
Articole similare