Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Iuliu Mureşan după ce jucătorii lui Dinamo au rămas fără maşini! ”Li s-a oferit prea mult faţă de ce dădeau!”

Reacţia lui Iuliu Mureşan după ce jucătorii lui Dinamo au rămas fără maşini! ”Li s-a oferit prea mult faţă de ce dădeau!”
Comentarii

Fotbaliştii lui Dario Bonetti au rămas fără maşini, iar administratorul special al lui Dinamo, Iuliu Mureşan, a reacţionat.

Iuliu Mureşan a explicat de ce a hotărât să înceteze contractul dintre Dinamo şi firma care oferea maşini jucătorilor din Ştefan cel Mare. Administratorul special al lui Dinamo a precizat că înţelegerea dintre cele două părţi nu era avantajoasă pentru club. După ce au negociat în ultimele zile, Iuliu Mureşan a decis că nu are rost să prelungească înţelegerea, care a expirat în această vară. 

”Nu am mai prelungit contractul cu firma Sixt din anumite motive. Încercăm să găsim o altă firmă cu care să facem un nou contract. Era un contract care a fost făcut dezavantajos pentru club şi am discutat cu cei de la Sixt, s-a negociat intens cu ei câteva zile, dar n-am ajuns la o înţelegere.

”Li s-a oferit prea mult faţă de ce dădeau!”

Li s-a oferit prea mult faţă de ce dădeau. Adică, ştiţi că există o grilă pentru publicitatea oferită de club: pe tricou în faţă costă o sumă, pe spate este altă sumă, pe mâneci, pe şold. La fel şi minutul de publicitate pe led. Ei aveau foarte mult faţă de suma lunară pe care o ofereau. Astfel că, am încercat să găsim alte soluţii, dar nu le-au acceptat şi au preferat să nu prelungească contractul. Un singur jucător are maşină în contract. Este vorba de Răuţă. Unii jucători au avut maşini, fără să aibă stipulat asta în contract.

Dar noi o să încercăm să rezolvăm problema, mai ales că foarte multe lucruri s-au rezolvat, în ultima perioadă. Sigur că şi cu maşinile o să căutăm o altă firmă, pentru că e greu să te deplasezi până la Săftica, dacă nu ai maşină”, a declarat Iuliu Mureşan, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: dinamo-liga 1-iuliu mureşan 

viewscnt
Articole similare