Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Joachim Low, după calificarea cu emoţii a Germaniei în optimi. Ce aşteptări are înaintea meciului cu Anglia: "Suntem conştienţi"

Reacţia lui Joachim Low, după calificarea cu emoţii a Germaniei în optimi. Ce aşteptări are înaintea meciului cu Anglia: "Suntem conştienţi"

EURO 2020

Comentarii

Germania a obţinut o calificare chinuită în optimile de finală ale Euro-2020, după ce a remizat, miercuri, acasă, scor 2-2, cu Ungaria, în ultima etapă a Grupei F. Acum, naţionala lui Joachim Low o va întâlni pe Anglia în optimile de finală.

"Nu sunt îngrijorat (n.r. - de meciul cu Anglia), este un meci total diferit. Ungaria a parcat autocarul, cu toţi jucătorii în spatele mingii, au intrat în fiecare duel, însă împotriva Angliei va fi un meci total diferit. Ei joacă acasă, vor să atace, va fi un meci deschis, mai deschis decât a fost în seara asta.

Trebuie să îmbunătăţim lucrurile, suntem conştienţi de asta şi trebuie să avem grijă şi să fim atenţi, mai ales la fazele fixe. Nu putem repeta aceleaşi greşeli din nou. Trebuie să facem lucrurile mai bine aici, dar aşteptăm cu nerăbdare meciul cu Anglia. Este o veste minunată să joci la Londra, pe Wembley, împotriva Angliei.

Faza grupelor s-a încheiat şi acum trebuie să ne concentrăm. Performanţa noastră de până acum nu a fost prea bună, dar dacă arătăm ce putem, aşa cum am făcut împotriva Portugaliei în perioade lungi, putem fi un adversar puternic, dacă nu facem asta, putem avea dificultăţi", a spus Low, potrivit Sky Sports.

Germania - Ungaria 2-2

Au marcat: Havertz '66, Goretzka '84 / Adam Szalai '11, Schafer '68.

În celălalt meci al grupei, disputat la Budapesta, Portugalia - Franţa, s-a înregistrat acelaşi scor, 2-2.

Clasamentul final: 1. Franţa - 5 puncte; 2. Germania - 4 puncte; 3. Portugalia - 4 puncte; 4. Ungaria - 2 puncte.

Germania va juca un meci de foc în optimi, cu Anglia, la Londra, dar şi Portugalia va avea o partidă grea, cu Belgia, la Sevilla, în timp ce Franţa va întâlni Elveţia, la Bucureşti.

Afla mai multe despre: germania 

viewscnt
Articole similare