Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Jurgen Klopp după Aston Villa - Liverpool 7-2. Cât va mai lipsi Alisson din poarta ”cormoranilor”

Reacţia lui Jurgen Klopp după Aston Villa - Liverpool 7-2. Cât va mai lipsi Alisson din poarta ”cormoranilor”

Liverpool

Comentarii

Jurgen Klopp, antrenorul german al lui Liverpool, a reacţionat după cea mai categorică înfrângere suferită de echipa sa, scor 7-2, pe terenul celor de la Aston Villa.

Klopp i-a luat apărarea portarului Adrian, care l-a înlocuit pe accidentatul Alisson. Tehnicianul consideră că eşecul a fost cauzat de mai multe greşeli de echipă, ci nu doar din vina portarului spaniol în vârstă de 33 de ani.

"Cred că pot să explic ce s-a întâmplat. O să spun ce am văzut în această seară. Reacţia de după greşeala de la primul gol n-a fost problema lui Adrian, ci a întregii echipe. Nu el a fost vinovat în această seară. Toate greşelile care nu ar trebui comise într-un meci de fotbal le-am făcut noi în această seară. Felicitări celor de la Aston Villa, care au profitat de toate erorile noastre.

Primul gol primit a avut un impact semnificativ, deşi n-ar fi trebuit să se întâmple asta. Am încercat să schimb sistemul. Trebuia să continuam să jucăm şi sa ne creăm ocazii. Am avut multe ocazii bune, care însă n-au dus la nimic, în afară de cele două goluri ale lui Mo (n.r. - Salah). Acolo a fost facută diferenţa.

Aston Villa ne-a cauzat o mulţime de probleme, în special Jack Grealish. Am încasat multe goluri deviate, ghinioniste, dar nu trebuie să învinovăţim pe nimeni, în afară de noi înşine. Jocul nostru a fost slab, dar n-am ce să mai schimb acum. În schimb, mi-aş fi dorit să avem antrenament mâine, ca să vorbim despre acest meci, dar jucătorii vor pleca la echipele naţionale, de unde sper să revină sănătoşi.", a declarat Jurgen Klopp, tehnicianul lui Liverpool, pentru Sky Sports.

Liverpool nu a mai încasat şapte goluri într-o partidă din 1963. Formaţia de pe Anfiled nu s-a putut baza pe fotbalişti precum Alisson, Mane, Thiago Alcantara şi Henderson. Jurgen Klopp a anunţat, de asemenea, că portarul brazilian va lipsi patru săptămâni, în cel mai bun caz. Scenariul cel mai probabil este cel al unei absenţe de şase săptămâni pentru Alisson.

Afla mai multe despre: jurgen kloppliverpoolaston villaalissonpremier league 

viewscnt
Articole similare