Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Jurgen Klopp după ce a auzit că Manchester City a fost interzisă în cupele europene: ”A fost un şoc”

Reacţia lui Jurgen Klopp după ce a auzit că Manchester City a fost interzisă în cupele europene: ”A fost un şoc”

Premier League

Comentarii

Jurgen Klopp a fost uimit când a auzit că Manchester City a fost exclusă din competiţiile europene, pentru următoarele două sezoane, deoarece au încălcat Legea Fair Play-ului Financiar. Managerul lui Liverpool a avut un discurs marcat de fair-play.

Manchester City a fost zguduită de o decizie foarte dură luată de UEFA. Forul continental a decis să-i elimine pe ”cetăţeni” din cupele europene, pentru următoarele două sezoane, din cauza unor nereguli descoperite în finanţele clubului. Concret, City a raportat în perioada 2012-2016 venituri din publicitate mult mai mari decât cele reale. Schema a fost folosită pentru a dribla Fair Play-ul Financiar, adică să poată cheltui mai mulţi bani decât aveau voie.

Întrebat despre scandalul în care este implicată rivala Manchester City, Jurgen Klopp a avut o reacţie plină de fair-play. Managerul lui Liverpool este de părere că Pep Guardiola şi jucătorii n-ar trebui să sufere din cauza unor nereguli pe care le-au făcut cei din conducere:

”A fost un şoc când am auzit. Aceste momente cred că sunt foarte grele pentru ei. Nu ştiu cum funcţionează aceste lucruri, pot doar să spun că Manchester City, sub conducerea lui Pep Guardiola, joacă un fotbal senzaţional. Întotdeauna am admirat ce au făcut. Să fiu sincer, îmi pare rău pentru Pep şi pentru jucători, deoarece, wow, cu siguranţă că ei n-au făcut nimic rău. Ei doar au jucat fotbal, un fotbal senzaţional”, a declarat Jurgen Klopp, citat de The Guardian.

Prima reacţia din partea celor de la Manchester City

"Manchester City este dezamăgită dar nu surprinsă de anunţul făcut de UEFA. Clubul a avut mereu dorinţa de a găsi o entitate care să ia în considerare în mod imparţial dovezile irefutabile în sprijinul poziţiei sale. În decembrie 2018, UEFA a anunţat public posibilul deznodământ şi posibila sancţiune pentru Manchester City înainte ca ancheta să înceapă. Procesul organizat a însemnat că nu există prea multe îndoieli în ceea ce priveşte rezultatul. Clubul nostru a reclamat organul de disciplină UEFA, o reclamaţie validată printr-o hotărâre TAS. Odată cu finalizarea acestui proces, clubul va dori o judecată imparţială şi se va adresa Tribunalului de Arbitraj sportiv cât mai repede posibil"

Afla mai multe despre: jurgen klopp 

viewscnt
Articole similare