Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Jurgen Klopp după umilinţa de pe Camp Nou: ”Nu ştiu dacă puteam să jucăm mult mai bine”

Reacţia lui Jurgen Klopp după umilinţa de pe Camp Nou: ”Nu ştiu dacă puteam să jucăm mult mai bine”
Comentarii

FC Barcelona a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa FC Liverpool, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor.

La finalul partidei, Jurgen Klopp era un antrenor trist. A recunoscut greşelile făcute de elevii săi, dar i-a felicitat pentru felul în care s-au dăruit, în ciuda rezultatului final: ”Este un rezultat dur şi asta e. Aşa este, am ratat ocazii bune. Ce pot să spun? Este păcat cum am tratat anumite faze. Am controlat în multe momente jocul, era destul de complicat deja la 1-0, aşa că am ieşit la joc. Apoi am greşit la golul de 2-0. Le-am spus băieţilor ce au de făcut, am încercat, dar nu ştiu dacă puteam să jucăm mult mai bine. L-a 1-0, mingea loveşte bara şi Messi rămâne singur, iar golul de 0-3...ce poţi să mai spui” a mărturisit Klopp la finalul partidei.

Tehnicianul german crede încă în calificarea echipei sale pentru finala de la Madrid, deşi primul gând fuge acum spre partida de campionat, acolo unde Liverpool încă mai speră la titlu: ”Sigur că nu e petrecere în vestiar acum, le-am explicat băieţilor cum am văzut meciul. Adversarii au o experienţă mai mare decât noi. Au fost momente în care ne-au rupt ritmul. Mi-a plăcut felul în care s-au dăruit băieţii mei, dar rezutlatul a fost acesta. Vom juca în retur, oamenii noştri vor fi în tribune şi vom încerca să dăm totul pentru a ne califica” a mărturisit tehnicianul german de pe banca lui FC Liverpool.

”Cormoranii” au pierdut manşa tur a semifinalelor UEFA Champions League, scor 0-3 la Barcelona. Golurile au fost marcate de Luis Suarez (26) şi Lionel Messi (75 şi 82). Partida retur are loc pe 7 mai şi va fi transmisă în direct de Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: jurgen kloppliverpool 

viewscnt
Articole similare