Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Klopp după ce Liverpool a picat cu adversarul dorit de toată lumea la tragerea la sorţi: "Ce pot să spun..."

Reacţia lui Klopp după ce Liverpool a picat cu adversarul dorit de toată lumea la tragerea la sorţi: "Ce pot să spun..."
Comentarii

Liverpool o va întâlni pe FC Porto în sfeturile Champions League, iar cormoranii se pot considera norocoşi, în condiţiile în care portughezii erau adversarii pe care mai toate echipele ajunse în această fază şi i-ar fi dorit.

Porto şi Liverpool s-au întâlnit şi anul trecut în fazele eliminatorii, în optimi, iar englezii au trecut atunci în sferturi după ce s-au impus cu 5-0 în deplasare şi au remizat pe Anfield, scor 0-0.

Jurgen Klopp a oferit o declaraţie elegantă înainte de meciul direct.

"Ce pot să spun? Am mai jucat cu Porto şi anul trecut şi ştim cât de bună e. Rezultatul final a fost unul mare, a fost bine pentru noi, normal, dar diferenţa s-a făcut din prima manşă. La retur am văzut un Porto foarte bun, cu calitate.



Trebuie să ne pregătim bine pentru această dublă şi trebuie să ne gândim cum vom aborda meciul. Trebuie să obţinem informaţii înainte de meci. Acum ştim de ce avem nevoie. Să ne pregătim!
", a declarat Jurgen Klopp, conform site-ului oficial al lui Liverpool.

 Program faze finale UEFA Champions League - LIVE pe Telekom Sport

  •     Sferturi de finală Liga Campionilor 2018-2019: 9/10 aprilie (turul) - 16/17 aprilie (returul);
  •     Semifinale Liga Campionilor 2018-2019: 30 aprilie/ 1 mai (turul) - 7/8 mai (returul);
  •     Finala UEFA Champions League - Madrid, Wanda Metropolitano - 1 iunie;

Toate meciurile se joacă de la ora 22:00 (ora României).

Afla mai multe despre: jurgen klopp 

viewscnt
Articole similare