Experiențe împreună.
You are here:

Reacţia lui Kylian Mbappe, după meciul dintre Franţa şi România, de la Campionatul European de tineret

Reacţia lui Kylian Mbappe, după meciul dintre Franţa şi România, de la Campionatul European de tineret

Atacantul echipei Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe, a reacţionat pe reţelele de socializare, la finalul meciului dintre Franţa şi România, scor 0-0.

În urma acestui meci, atât Franţa, cât şi România s-au calificat în semifinalele Europeanului de tineret din Italia şi San Marino. În plus, cele două reprezentative şi-au asigurat prezenţa la Jocurile Olimpice de la Tokyo, de anul viitor.

Atacantul francez a salutat calificarea Franţei la Olimpiada de la Tokyo, prin intermediul unei postări pe Twitter.

 

 

România, în semifinalele Euro U21 2019 şi la JO după 56 de ani

România s-a calificat pentru prima dată în semifinalele Campionatului European de tineret şi după 56 de ani la Jocurile Olimpice, în urma rezultatului de 0-0, înregistrat, luni, la Cesena, cu Franţa, în ultima etapă a Grupei C. România a câştigat grupa la golaveraj. Şi Franţa merge mai departe, în semifinale, ca echipa cea mai bună de pe locul 2.

Deşi francezii au pus o presiune mai mare, majoritatea timpului, fazele mai clare de gol le-au aparţinut românilor. Aceştia din urmă au cerut penalti, în minutul 18, când Amian l-a împins pe Cicâldău în careu după o centrare a lui Hagi, însă faza nu a fost verificată cu VAR. În cele din urmă, ambele echipe s-au mulţumit cu rezultatul de egalitate.

În semifinale, joi, România va întâlni Germania, la Reggio Emilia, iar Franţa va da piept cu Spania, la Bologna.

România a participat ultima dată la JO de la Tokyo din 1964. Acum, România va merge tot la Tokyo, la JO din 2020.

viewscnt
Articole similare