Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui László Balint după ce UTA a suferit o nouă înfrângere acasă! ”Au lacrimi în ochi, e dureros pentru noi!”

Reacţia lui László Balint după ce UTA a suferit o nouă înfrângere acasă! ”Au lacrimi în ochi, e dureros pentru noi!”
Comentarii

UTA Arad a pierdut pe teren propriu, împotriva Chindiei Târgovişte, scor 0-1, într-un meci al etapei a 5-a din play-out-ul Ligii 1.

Singurul gol al partidei a fost înscris de Iacob, din pasa lui Florea în minutul 62. UTA se afla pe locul 10 în clasamentul Ligii 1, cu 25 de puncte, fiind la doar 3 puncte de locul care o poate duce la baraj, ocupat de Viitorul Constanţa. Chindia nu îşi face griji deocamdată pentru retrogradare, fiind pe locul 7, cu 33 de puncte. 

La finalul partidei, antrenorul aradenilor a fost foarte dezamăgit şi a dezvăluit că jucătorii au avut lacrimi în ochi după o nouă înfrângere pe teren propriu. 

”O înfrângere meritată pentru Chindia şi o înfrângere care complică lucrurile pentru noi destul de mult. Este a treia înfrângere consecutivă şi cred eu că diferenţa s-a făcut în momentul în care Chindia i-a introdus pe cei doi atacanţi Popa cu Florea. 

Diferenţa dintre noi şi ei a fost că ei, Popa şi cu Florea, au reuşit să ţină de minge, să câştige dueluri. Ideea este că trebuie să rămânem cu fruntea sus. Să acceptăm acest moment greu, să încercăm să îl rezolvăm pentru că lucrurile nu sunt dramatice. 

E important să fim bărbaţi şi să luptăm până la capăt. Indiferent cum, trebuie să facem tot ce stă în puterile noastre să menţinem echipa în prima ligă. Dacă mă întrebaţi pe mine, meciul de miercuri de la Astra este ca o finală pentru noi şi trebuie să o tratăm ca atare.  Au lacrimi în ochi, e dureros pentru noi, dar trebuie să fim bărbaţi”, a spus László Balint după meci. 

Afla mai multe despre: lászló balint 

viewscnt
Articole similare