Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Laszlo Balint după succesul contra celor de la Sepsi. "Cred că victoria nu poate fi pusă la îndoială"

Reacţia lui Laszlo Balint după succesul contra celor de la Sepsi. "Cred că victoria nu poate fi pusă la îndoială"

UTA

Comentarii

UTA Arad a câştigat cu scor 2-0 împotriva celor de la Sepsi Sf. Gheorghe.

Reacţia lui Laszlo Balint după succesul contra celor de la Sepsi

Laszlo Balint a vorbit despre meciul câştigat contra celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. Antrenorul celor de la UTA Arad este fericit după succesul contra echipei lui Leo Grozavo, partidă terminată cu scor 2-0.

Balint crede că victoria de pe teren propru a fost una meritată şi este foarte mulţumit de prestaţia şi atitudinea jucătorilor săi, care au demonstrat că pot face un meci bun şi împotriva unor echipe care se luptă pentru play-off.

"Punctele obţinute în seara asta sunt uriaşe în perspectiva parcursului nostru viitor. Astăzi am arătat bine spre foarte bine.

Cred eu că victoria nu poate fi pusă la îndoială. Am demonstrat că putem să ne ridicăm la nivelul unor echipe foarte bune din campionat. Eu îmi doresc să avem un parcurs care să ne facă mulţumiţi de munca noastră la sfârşit.", a declarat Laszlo Balint.

În partida dintre UTA şi Sepsi, au marcat pentru arădeni Tomozei în minutul 23 şi Shlyakov în minutul 80. Echipa antrenată de Laszlo Balint este pe locul 10 în Liga 1 şi are 36 de puncte după 29 de etape.

Afla mai multe despre: laszlo balint 

viewscnt
Articole similare