Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Laszlo Balint după UTA - Farul 0-0: "E un pic frustrant, am jucat cu doi oameni mai mult!". Ce a spus despre suporteri

Reacţia lui Laszlo Balint după UTA - Farul 0-0: "E un pic frustrant, am jucat cu doi oameni mai mult!". Ce a spus despre suporteri

UTA

Comentarii

Laszlo Balint, antrenorul UTA-ei, a reacţionat la finalul meciului cu Farul, încheiat 0-0, la Arad, în prima etapă a noului sezon de Liga 1.

Balint a spus că echipa nu e, momentan, închegată, dar că putea scoate mai mult din partidă având în vedere că UTA a jucat cu doi oameni mai mult pe teren la un moment dat. Dussaut a fost eliminat, iar Farul a rămas în 9 după ce Dănuleasa s-a accidentat. Antrenorul a vorbit şi despre suporterii arădeni.

"Este început de campionat, e un punct în dreptul nostru, dar având în vedere desfăşurarea evenimentelor e un pic frustrant. Mă bucur că am reuşit să blocăm echipa Farului, am început meciul foarte bine, cu acea ocazie din secunda 10. Ne-a lipsit mai mult dezvoltarea atacului pe părţile laterale. Am avut ocazii, din păcate a rămas 0-0.

Sunt semnale bune, important e să înţelegem că e început de drum. Cumva, exprimarea e variantă dialuată, o să prindem consistenţă, o să creştem, am arătat şi astăzi că putem practica un fotbal bun. Ne dorim să jucăm mai bine, mai eficient.

Da, categoric. Mulţumesc suporterilor pentru atmosfera creată. Avem o urmă de tristeţe pentru că nu am câştigat, ca să-i facem fericiţi, dar sper că măcar din punct de vedere al atitudinii să fie muluţimiţi de cum a arătat echipa", a spus Laszlo Balint, la Telekom Sport.

UTA - Farul 0-0, în Liga 1

UTA a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, duminică, pe teren propriu, cu Farul Constanţa, în prima etapă a sezonului 2021/2022 al Ligii I.

În minutul 77, Dănuleasă s-a ciocnit, la un duel aerian, cu Roger de la UTA şi jucătorul Farului a rămas întins pe gazon. Jucătorii celor două echipe au făcut imediat semne disperate pentru intervenţia medicilor. Dănuleasă a fost scos pe targă de pe teren. Meciul a fost oprit mai multe minute şi Farul a rămas în nouă jucători, deoarece Dussaut fusese eliminat anterior şi Hagi efectuase toate schmbările.

Au evoluat următoarele echipe:

UTA: Iacob - Vukcevici, Erico, Medjimorec, Şliakov (Bustea '85) - Batha, Passaglia - Roger, Ubbink (Negoescu '90), Miculescu - Hora (Dangubici '60). Antrenor Laszlo Baint;

Farul: Tordai - Dussaut, Larie, Mladen, De Nooijer - Mălăele (Grosu '16, Dobosavlevici '56), Pires, Grameni (Purece '57)- Chiţu (Dănuleasă '73), Ad. Petre (Jefte '57), Pitu. Antrenor Gheorghe Hagi.

Afla mai multe despre: utafarulliga 1laszlo balintreactie 

viewscnt
Articole similare