Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Laurenţiu Reghecampf după înfrângerea de la Arad! ”Mă aştept la mult mai mult!”

Reacţia lui Laurenţiu Reghecampf după înfrângerea de la Arad! ”Mă aştept la mult mai mult!”
Comentarii

Formaţia Universitatea Craiova a fost învinsă, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a cincea a Ligii 1.

Meciul s-a jucat într-o atmosferă suberbă la Arad, iar suporterii au făcut show în tribune. Unicul gol al confruntării a fost marcat de Antal, în minutul 70. La sfârşitul partidei, Reghe a fost dezamăgit şi a spus că avea aşteptari mai mari de la baieţii lui. 

Laurenţiu Reghecampf: ”Mă aştept la mult mai mult!”

”Un joc slab făcut de noi, am avut câteva situaţii de a marca, dar n-am avut consistenţă în atac, agresivitatea necesară. Mă aştept la mult mai mult din partea tuturor. Vrem să ajungem în partea de sus a clasamentului, dar trebuie să o facem pe teren, mai puţin în declaraţii. Nu vreau să discut despre problemele noastre, plecări, veniri. Ştim ce probleme avem, vom rezolva încet-încet toate problemele, dar tot nu e de ajuns. Jucătorii trebuie să-şi facă treaba cum trebuie, să respecte culorile clubului, pentru că au valoare, d-aia sunt la Universitatea Craiova.

Un stadion plin cu fani, un meci frumos, ar fi trebuit să joace fotbal şi să marcheze când au ocazii. Sincer, n-am văzut golul, n-am văzut foarte bine de unde eram. Am să mă uit şi discut cu jucătorii. Nu e adevărat că Pigliacelli a plecat, e jucătorul Universităţii Craiova, a apărat. Poate a fost puţin prins în afară la faza golului, dar, în mare, trebuia să fim mult mai atenţi. Eu nu vreau să discut despre arbitraj. Avem destui oameni care fac acest lucru.

După meci, suntem la cald. Sincer, n-am văzut nici faza unde Bancu a fost lovit. Să găsesc acum motive nu cred că e corect. Important e ca noi să ne facem analiza cum trebuie, jucătorii să facă mult mai mult, să n-aibă tracul rezultatului şi să joace mult mai bine”, a spus Reghecampf, la sfârşitul meciului.

Craiova a rămas cu 6 puncte, după 5 etape şi ocupă locul 9 în clasament. Etapa următoare, oltenii vor juca pe teren propriu contra lui Gaz Metan Mediaş. 

Afla mai multe despre: craiova- laurenţiu reghecampf-uta 

viewscnt
Articole similare