Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Leo Grozavu după ce a fost acuzat că a bătut un fotbalist de la Sepsi: "În orice familie se mai întâmplă". Ce a spus despre finala cu FCSB din Cupa României

Reacţia lui Leo Grozavu după ce a fost acuzat că a bătut un fotbalist de la Sepsi: "În orice familie se mai întâmplă". Ce a spus despre finala cu FCSB din Cupa României

Cupa României

Comentarii

Antrenorul lui Sepsi, Leo Grozavu, încearcă să gestioneze această perioadă, cu meciuri în Liga 1, Cupa României, dar şi cu tensiuni la echipă.

VIDEO | Poli Iaşi - Sepsi Sf. Gheorghe 0-3 (Fulop 20, Achahbar 50, Karanovic 86)

Cu câteva zile înainte de returul semifinalelor Cupei României cu Poli Iaşi, a apărut informaţia conform căreia Leo Grozavu l-a lovit pe Lorand Fulop. Fotbalistul ar fi deschis telefonul la masă, cât timp se afla cu echipa, iar antrenorul nu ar fi suportat acest gest. 

Leo Grozavu a recunoscut tensiunile, nu şi presupusele lovituri. De asemenea, tehnicianul a vorbit şi despre performanţa realizată de Sepsi: "E o performanţă bună, mare ar fi dacă vom câştiga finala. Am jucat o semifinală de Cupa României. În orice familie se mai întâmplă, părinţii îşi mai ceartă copiii, mai sunt tensiuni în orice familie. Veneam după două jocuri pierdute, am avut discuţii, unele mai aprinse, se mai întâmplă. 

O finală cu FCSB e o finală. Va trebui să ne mobilizăm, nu e uşor, pentru că sunt meciuri din trei în trei zile, nu vom avea pauză, dar ne-am asumat. Ne place să jucăm finala şi va trebui să facem tot ce depinde de noi. Urmează o partidă de campionat importantă, urmează şase meciuri vitale pentru prezenţa în prima ligă", a declarat antrenorul lui Sepsi. 

Afla mai multe despre: leo grozavusepsicupa romaniei 

viewscnt
Articole similare