Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Leo Grozavu după ce a încurcat-o pe FCSB! ”Meritam să câştigăm. Am făcut o partidă foarte bună!”

Reacţia lui Leo Grozavu după ce a încurcat-o pe FCSB! ”Meritam să câştigăm. Am făcut o partidă foarte bună!”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi Sf. Gheorghe şi FCSB au remizat, scor 2-2, şi au transformat-o pe CFR Cluj în mare favorită la titlu.

Sepsi a condus cu 2-0, dar trupa lui Toni Petrea a revenit pe tabelă pe finalul meciului. FCSB rămâne pe locul secund, fiind la 3 puncte în spatele CFR-ului. Sepsi a urcat pe locul 3, fiind la egalitate de puncte cu Universitatea Craiova, care are un golaveraj mai slab decât covăsnenii. 

La sfârşitul meciului, Leo Grozavu a declarat că echipa lui merita victoria. 

”Cred că per total meritam să câştigăm. Am făcut o partidă foarte bună, nu pot decât să îmi felicit băieţii. Două naivităţi ne-au costat, ne-am văzut prea repede câştigători. Nu pot să fiu supărat absolut deloc pe ei. E păcat, din două greşeli am primit două goluri. Dar una peste alta, am făcut o  partidă foarte bună”, a spus Leo Grozavu la sfârşitul meciului. 

Vasvari a concluzionat ce a spus antrenorul său.

”În seara asta meritam 100% să câştigăm, după numărul ocaziilor, după jocul pe care l-am prestat. Cred că am fost mult superiori celor de la FCSB în seara asta şi meritam cele trei puncte. Dar neatenţia noastră pe final de meci a făcut ca la final să obţinem doar un punct din acest meci. La momentul ăsta i-am egalat pe Craiova, ei au avantajul că noi am beneficiat de acea rotunjire... ne jucăm şansa până la capăt, vom lupta pentru acest loc 3”, a spus Vasvari la sfârşitul meciului.

 

Afla mai multe despre: leo grozavu 

viewscnt
Articole similare