Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Leo Grozavu după ce a învins-o pe FCSB: "Noi nu avem ce pierde în acest play-off!" Ce a spus antrenorul covăsnenilor

Reacţia lui Leo Grozavu după ce a învins-o pe FCSB: "Noi nu avem ce pierde în acest play-off!" Ce a spus antrenorul covăsnenilor

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi s-a impus în deplasarea de la FCSB, scor 2-1, într-un meci al etapei a 3-a din play-off-ul Ligii 1.

Sepsi a deschis scorul în minutul 28, după ce Ninaj a ridicat mingea pentru Petrila, care a trimis balonul cu capul în plasa porţii. FCSB a egalat în minutul 68. După un contraatac rapid, Moruţan i-a pasat lui Octavian Popescu. Jucătorul în vârstă de 18 ani a evitat un adversar şi a tras la colţul lung. În minutul 81, Mitrea a marcat pentru 2-1 cu capul şi a dus cele 3 puncte la Sepsi. 

La finalul partidei, Leo Grozavu a declarat că toate meritele sunt ale jucătorilor şi i-a atacat pe cei care fac statisticile din care reiese ca echipa Sepsi are un stil agresiv. 

"O partidă după care baieţii merită toate felicitările, pentru că au făcut un efort incredibil. S-au dăruit, s-au bătut pentru fiecare minge şi la final au fost răsplătiţi. Nu cred că aţi văzut o altă faţă. Jucăm împotriva unei echipe foarte bune, cu jucători de calitate, sigur că sunt momente şi momente. Nu e uşor să joci împotriva FCSB-ului, să poţi să îi pui în dificultate. Au jucători buni. 

În primul rând am avut mai mult curaj pe faza de atac. Am fost mai inspiraţi pe faza de atac. Curaj am avut de la început. Noi nu avem ce pierde în acest play-off. Suntem o echipă care se bate pentru poziţia a patra. Sunt cele 3 din faţă care se bat pentru campionat. Încercam să scoatem maximum.

Am fost acuzaţi de statistici că suntem agresivi. Le mulţumim că sunt alături de noi şi că furnizează asemenea statistici. Agresivitatea înseamnă câte mingi recuperezi de la adversar. Cred că am demonstrat asta", a spus Leo Groazvu.    

Afla mai multe despre: leo grozavu 

viewscnt
Articole similare