Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Liverpool după vestea că Jose Antonio Reyes a murit în ziua finalei Champions League! Lumea fotbalului, în stare de şoc

Reacţia lui Liverpool după vestea că Jose Antonio Reyes a murit în ziua finalei Champions League! Lumea fotbalului, în stare de şoc
Comentarii

Lumea fotbalului este în stare de şoc după apariţia informaţiei că Jose Antonio Reyes a murit la doar 35 de ani, în urma unui accident rutier.

Circumstanţele în care s-a produs accidentul în urma căruia fostul mare internaţional spaniol a murit nu sunt deocamdată cunoscute, însă reacţiile din partea cluburilor şi sportivilor de top au început să curgă.



Printre ele se numără şi reacţia clubului Liverpool, care în această seară va disputa finala UEFA Champions League, la Madrid.

"Suntem întristaţi să aflăm de dispariţia lui Jose Antonio Reyes! Gândurile noastre se îndreaptă spre familia şi prietenii lui! RIP Jose", au scris cormoranii pe Twitter.

Şi Tottenham, cealaltă finalistă a Ligii Campionilor a postat un mesaj.

Mesajele de condoleanţe pe reţelele de socializare au început să curgă, la scurt timp după tragica veste.

 

Jucătorul a fost format la FC Sevilla, înainte de a mai evolua la Arsenal Londra, Real Madrid, Atletico Madrid, Benfica Lisabona, Espanol Barcelona, Cordoba, Xinjiang Tianshan Leopard şi Extremadura.

 

La Arsenal, el a jucat peste 100 de meciuri, între 2004 şi 2007, fiind campion al Angliei în 2004. El a câştigat cinci trofee ale Ligii Europa, trei cu FC Sevilla şi două cu Atletico Madrid.

La echipa naţională a jucat de 21 de ori, marcând patru goluri, şi a evoluat la Cupa Mondială din 2006.

Afla mai multe despre: jose antonio reyes 

viewscnt
Articole similare