Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Liviu Ciobotariu după ce Voluntariul a zdrobit pe CS Mioveni: "Suntem pe un drum bun!"

Reacţia lui Liviu Ciobotariu după ce Voluntariul a zdrobit pe CS Mioveni: "Suntem pe un drum bun!"

FC Voluntari

Comentarii

Liviu Ciobotariu (50 de ani), antrenorul Voluntariului, a reacţionat la finalul meciului câştigat de elevii săi, scor 4-0 pe teren propriu, cu CS Mioveni.

Ciobotariu şi-a lăudat elevii pentru a doua repriză, în care au marcat trei goluri, şi a spus că echipa se află pe un drum bun.

"O a doua repriză foarte bună, o primă repriză echilibrată. Şi golul pe care l-a marcat Raţă a fost valabil, însă asta este, a trecut. Suntem pe un drum bun, suntem la a treia victorie consecutivă. Este meritul jucătorilor, pentru că se antrenează foarte bine, înţeleg ceea ce eu le transmit şi asta mă bucură", a spus Liviu Ciobotariu, după meci.

După victoria categorică obţinută cu CS Mioveni, scor 4-0, FC Voluntari a acumulat 15 puncte şi a urcat, temporar, pe loc de play-off, 6.

FC Voluntari - CS Mioveni 4-0, în Liga 1

FC Voluntari a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, echipa CS MIoveni, în primul meci al etapei a IX-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Costin '63, 90+1, Nemec '81, Gheorghe '83.

FC Voluntari: Popa - Ricardinho, Tamaş, Armaş, Briceag (Vlad '73)- Costin, Droppa, Raţă (Meleke '87)- Lopes (Merloi '84), Nemec (Angelov '87) Gheorghe. Antrenor: Liviu Ciobotariu

CS Mioveni: Popescu - Scarlatache, Balaur (Cristea '70), Garutti - Şerbănică, Veres (Cierpa '70), Dumitriu (Oancea ''84), Rădescu - Toma (Dat '46), Rusu, Buziuc (Sanoh '62). Antrenor: Alexandru Pelici
 

Afla mai multe despre: ciobotariuvoluntarivictoriereactie 

viewscnt
Articole similare