Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Lobonţ după ce Drăguşin a refuzat convocarea la naţională! ”O să vă dau un singur răspuns!”

Reacţia lui Lobonţ după ce Drăguşin a refuzat convocarea la naţională! ”O să vă dau un singur răspuns!”
Comentarii

Echipa naţională U20 a României va disputa în octombrie două meciuri de pregătire cu Cehia (7 octombrie - Voluntari) şi Germania (11 octombrie - Potsdam), iar pentru aceste partide a selecţionat 23 de jucători.

Bogdan Lobonţ a declarat că în această periaodă de pregătire va încerca să obţină maximul de la fiecare. 

”E un singur obiectiv, atenţia multiplicată la maximum. Avem timp puţin la dispoziţie pe care îl petrecem împreună, de aceea, obiectivul principal este multiplicarea atenţiei. Nu sunt zidar sî construiesc, datoria mea este să îmi pun competenţele pe care le-am însuşit până la această oră, în slujba jucătorilor pe care îi antrenăm. Muncim pentru acest lucru, încercăm să obţinem maximum din maximul pe care putem să îl dăm fiecare, atât jucătorii, cât şi staff-ul tehnic”, a spus selecţionerul de la U20.

Radu Drăguşin a refuzat convocarea la naţionala U21, iar Florin Bratu nu se va putea baza pe el pentru stagiul de pregătire din Spania, unde tricolorii vor juca contra Suediei U20 şi Mexico U21. Bogdan Lobonţ a declarat că nu vrea să intre într-o astfel de polemică şi a preferat să nu comenteze subiectul. 

 ”O să vă dau un singur răspuns!”

”Să înţeleg că încercaţi să mă trageţi într-o polemică din care nu vreau să fac parte. Să vă dau un singur răspuns, că nu comentez ceea ce s-a întâmplat. Îmi pare foarte rău că vă dau răspunsul acesta, dar nu vreau să fac parte din absolut niciun fel de polemică.

Cu siguranţă o să fiu atras în diverse polemici, dar încerc să mă ţin departe pentru că nu fac bine nimănui. Trebuie toţi să ne canalizăm atenţia şi competenţele pe creşterea fiecărui jucător pe care îl avem la dispoziţie, indiferent de rolul pe care îl avem”, a spus Bogdan Lobonţ, în cadrul unei conferinţe de presă. 

Afla mai multe despre: lobonţ-u20-drăguşin-românia 

viewscnt
Articole similare