Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Luis Figo după apariţia înregistrărilor în care era atacat de Florentino Perez: ”Am vorbit cu el”

Reacţia lui Luis Figo după apariţia înregistrărilor în care era atacat de Florentino Perez: ”Am vorbit cu el”

Fotbal

Comentarii

Un scandal a izbucnit în jurul lui Florentino Perez, după ce mai multe înregistrări în care ataca foşti jucători de la Real Madrid au apărut în spaţiul public.

În ultimele săptămâni, mai multe înregistrări în care Florentino Perez ataca foşti jucători de la Real Madrid au apărut în mediul online. Preşedintele ”galacticilor” a luat la ţintă diverse legende ale echipei, printre care Iker Casillas, Raul, Cristiano Ronaldo sau Luis Figo.

Oficialul clubului a afirmat că afirmaţiile sale au fost scoase din context şi că apariţia acestora avea exact scopul de a îi păta imaginea. Perez a avut parte de susţinerea fanilor, care i-au transmis un mesaj de sprijin, ia nici jucătorii vizaţi nu par a fi fost prea afectaţi.

Reacţia lui Luis Figo după apariţia înregistrărilor în care era atacat de Florentino Perez

Luis Figo a oferit o primă reacţie după apariţia înregistrării în care preşedintele Realului îl făcea praf. "Figo este cel care distruge vestiarul. A fost un nenorocit ca Raul. Cei mai răi au fost Figo şi Raul", spunea Perez, însă fostul internaţional portughez spune că subiectul este încheiat, după ce Florentino şi-a cerut iertare.

"Într-o conversaţie privată pot exista expresii scoase din context. Am avut posibilitatea să discut cu el şi şi-a cerut scuze, subiectul este închis", a declarat Figo.

Înregistrările au fost publicate de El Confidencial, iar unele dintre ele datau încă din 2006, pe când Perez nu era preşedintele Realului.

Afla mai multe despre: scandal florentino perezluis figoflorentino perezatacuri perez 

viewscnt
Articole similare