Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Măldărăşanu după ce şi-a pierdut căpitanul în plin campionat: "Ştiţi că există o relaţie foarte bună între patronii echipelor"

Reacţia lui Măldărăşanu după ce şi-a pierdut căpitanul în plin campionat: "Ştiţi că există o relaţie foarte bună între patronii echipelor"

Superliga

Comentarii

Alexandru Stan a devenit ieri noul jucător al FCSB, după ce Gigi Becali a bătut palma cu patronul Astrei, Ioan Niculae, giurgiuvenii urmând să încaseze 300.000 de euro pentru fotbalist.

Tehnicianul fostei campioane, Marius Măldărăşanu, a vorbit despre plecarea lui Stan, precizând că nu-i pică deloc bine să-şi piardă căpitanul după începerea sezonului.

Totuşi, Măldă a ţinut să-i ureze succes fundaşului stânga şi să-i mulţumească acestuia pentru tot ce a realizat în tricoul Astrei.

"Nu e uşor. Încă de când am venit au plecat câţiva jucători, printre care şi Poljak pe nepusă masa. Normal că atunci s-a simţit un pic de neîncredere din partea echipei pentru că vedeau că tot pleacă jucători. Din fericire au început să apară pe parcurs unii mai bine pregătiţi, alţii mai puţin. Normal că acum suntem deja în plin campionat şi nu cred că există vreun antrenor căruia să-i convină să piardă căpitanul.

Îi mulţumim pentru tot ce a făcut pentru club. A fost un profesionist desăvârşit. Probabil că e mai bine pentru el să meargă la o echipă care joacă în cupele europene. Ştiţi foarte bine că există o relaţie foarte bună între patronii echipelor noastre - Astra şi FCSB. Probabil pe această bază s-a mers
", a declarat Măldărăşanu.

Afla mai multe despre: maldarasanufcsbastrastanbecali 

viewscnt
Articole similare