Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Mangia după ce a văzut tatuajul lui Mitriţă în onoarea lui Ilie Balaci: "Erau foarte apropiaţi! Eu? Zero tatuaje"

Reacţia lui Mangia după ce a văzut tatuajul lui Mitriţă în onoarea lui Ilie Balaci: "Erau foarte apropiaţi! Eu? Zero tatuaje"galerie foto

Superliga

Comentarii

Devis Mangia a vorbit în conferinţa de presă premergătoare partidei cu Astra şi despre gestul făcut de Alex Mitriţă în memoria lui Ilie Balaci. Mijlocaşul Craiovei şi-a tatuat pe gât un sfat primit din partea fostului mare internaţional român.

"Distrează-te pe teren!", Ilie Balaci, e tatuajul făcut de Mitriţă în aceeaşi zi în care "Minunea Blondă" a fost condusă pe ultimul drum.

Devis Mangia spune că nu este adeptul tatuajelor, dar e convins că gestul lui Mitriţa a venit din suflet, în condiţiile în care cei doi erau extrem de apropiaţi.

"L-am văzut, este clar că a făcut ceea ce a simţit. Alex era foarte apropiat de Balaci. Eu nu am tatuaje. Zero tatuaje", a declarat Mangia.

Italianul a dezvăluit şi ce a discutat cu Gheorghe Hagi când cei doi s-au întâlnit înainte de înmormântarea lui Ilie Balaci: "Zece secunde am vorbit. M-a felicitat pentru meciul cu Steaua".




 

Afla mai multe despre: mangiamitritatatuajbalaci 

viewscnt
Articole similare