Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Mangia la zvonul că e dorit de FCSB: "Dică merită complimente pentru ce a făcut!"

Reacţia lui Mangia la zvonul că e dorit de FCSB: "Dică merită complimente pentru ce a făcut!"

Superliga

Comentarii

FCSB - CS U Craiova, luni, de la 20:45, în direct pe Telekom Sport 1. Toate fazele video vor fi pe www.telekomsport.ro, în timp real

Devis Mangia a comentat în conferinţa de presă premergătoare partidei cu FCSB zvonurile apărute în ultimele zile conform cărora ar fi dorit de patronul roş-albaştrilor pe banca vicecampioanei.

Tehnicianul Craiovei spune că se simte flatat de faptul că se vorbeşte frumos despre el, dar că are de gând să-şi ducă la capăt contractul cu CS U. Mangia a avut cuvinte de laudă pentru Nicolae Dică, precizând că respectă munca depusă de acesta la FCSB.

"Când un om care lucreaza în fotbal e laudat de alţii, le pot spune doar mulţumesc celor care vorbesc frumos. Dar am trei ani de contract aici, nu se pune problema de altceva.
Pentru mine nu e o presiune că s-a discutat asta. Nu îmi schimb atitudinea. Nu ştiu dacă e o strategie că s-a discutat asta. Spun doar mulţumesc şi lăsăm lucrurile să se oprească aici. Îl respect foarte mult pe Dică, respect munca pe care o depune la FCSB. E pe primul loc, a fost în primăvara Europa League, chiar dacă a fost eliminat din Cupă. Merită să fie complimentat pentru ce a făcut până acum
", a declarat Devis Mangia.

Afla mai multe despre: devis mangiafcsbcs u craiova 

viewscnt
Articole similare