Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Marius Şumudică, după ce a fost prezentat de Gaziantep: ”Avem o poveste neterminată”

Reacţia lui Marius Şumudică, după ce a fost prezentat de Gaziantep: ”Avem o poveste neterminată”
Comentarii

Marius Şumudică a ajuns în Turcia şi este pregătit pentru un nou mandat la Gaziantep.

Marius Şumudică (52 de ani) este noul antrenor al lui Gaziantep. După ce a semnat contractul, antrenorul român a oferit prima declaraţie. 

”Nu mi-a fost uşor, dar am venit cu inima deschisă. Simt că aceasta este propria mea casă. Acest loc mi-a dat totul înainte. Am încercat să dau totul acestui oraş. 

Am vrut să fac o glumă într-un interviu, desigur că nu credeam că va fi o asemenea problemă. Mai târziu, oraşul a devenit sensibil la această glumă. Mi-am cerut scuze tuturor. Dar era prea târziu. De atunci, atât eu, cât şi oraşul am pierdut. 

Îmi cer scuze tuturor din nou. Este un mare risc pentru mine să vin aici chiar acum. Cu toate acestea, nu am fost niciodată un antrenor care a retrogradat în carieră.

Cred că voi avea succes şi cu această echipă. Avem aici o poveste neterminată, sper să o umplem din nou de succes”, a spus Marius Şumudică, după ce a fost prezentat de Gaziantep, pentru site-ul oficial al clubului.

Şumi nu are o misiune uşoară în Turcia

Revenit la Gaziantep pentru un nou mandat, tehnicianul a avut parte de o primire călduroasă de suporterii turci. Misiunea lui Şumudică nu va fi una deloc uşoară însă. După 4 meciuri jucate din actualul sezon, echipa se află pe ultimul loc, cu 0 puncte.

Totuşi, tehnicianul s-a declarat optimist la plecarea din România şi are mare încredere că o poate salva pe Gaziantep de la retrogradare. Conform presei din Turcia, românul va fi prezentat oficial joi seara.

Afla mai multe despre: gaziantepfotbal internaţionalmarius şumudicătransfer 

viewscnt
Articole similare