Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Marius Şumudică după un nou eşec în Turcia: ”N-au avut prea multe ocazii”. Mesaj pentru şefii clubului

Reacţia lui Marius Şumudică după un nou eşec în Turcia: ”N-au avut prea multe ocazii”. Mesaj pentru şefii clubului

Stranieri

Comentarii

Malatyaspor, echipa antrenată de Marius Şumudică, a suferit o nouă înfrângere în Turcia şi situaţia antrenorului român se complică.

Malatyaspor a pierdut cu 1-0 în deplasarea de la Rizespor, o contracandidată la retrogradare şi fosta echipă a lui Marius Şumudică.

După acest rezultat, Malatyaspor ocupă penultimul loc în campionatul Turciei şi Marius Şumudică susţine că acest eşec a declanşat o situaţie de criză la echipă.

Reacţia lui Şumudică după un nou eşec în Turcia: ”Trebuia să se termine 0-0”

Malatyaspor se află într-o situaţie delicată în campionatul Turciei. Echipa antrenată de Marius Şumudică n-a mai câştigat de 7 etape şi a obţinut doar două puncte în această perioadă.

După eşecul cu 2-6 în faţa celor de la Alanyaspor, din etapa trecută, a urmat o nouă înfrângere. De această dată în faţa lui Rizespor, o echipă pe care Marius Şumudică a antrenat-o în sezonul trecut.

La final, antrenorul român s-a plâns de calitatea lotului şi spune că diferenţa a fost făcută de rezervele lui Rizespor, care au arătat mult mai multă calitate.

Marius Şumudică le transmite şi un mesaj şefilor clubului şi susţine că echipa are nevoie să transfere câţiva jucători cu experienţă:

”A fost un meci care ar fi trebuit să se termine 0-0. Echipa adversă nu a avut prea multe ocazii să marcheze contra noastră. Rize a avut câteva şanse, dar nu din poziţii foarte clare.

Diferenţa este că la ei au venit 5 jucători de pe banci şi unul dintre ei a marcat. Eu am reuşit să fac prima schimbare în minutul 85. Pentru 6-7 jucători de pe banca mea au sub 20 de ani.

Desigur, este foarte greu, avem nevoie de jucători mai experimentaţi. După acest meci a început o mare criză pentru Malatya”, a declarat Marius Şumudică.

Afla mai multe despre: marius sumudica 

viewscnt
Articole similare