Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Mauricio Pochettino când a fost întrebat despre o eventuală plecare la Manchester United: "Jucătorii mei ştiu acest lucru"

Reacţia lui Mauricio Pochettino când a fost întrebat despre o eventuală plecare la Manchester United: "Jucătorii mei ştiu acest lucru"
Comentarii

Mauricio Pochettino s-a declarat dezamăgit de înfrângerea suferită de echipa sa, PSG, în meciul cu Manchester City, din Liga Campionilor, scor 1-2.

"Au fost două perioade diferite. Au început mai bine. Au fost foarte agresivi în presing. Au fost unele lucruri bune şi altele care trebuie îmbunătăţite. La 0-0, la pauză, am reuşit să rezolvăm nişte probleme. Am avut jocul sub control la 1-0. Sunt dezamăgit de rezultat.

Trebuie să progresezăm în fiecare zi. (n.r. - despre zvonurile că ar pleca la Manchester United) Jucătorii cunosc foarte bine situaţia. Există zvonuri în acest mediu, unele pozitive, altele negative. Acum nu este momentul să vorbim despre asta. (...) Verratti şi Wijnaldum sunt accidentaţi, de aceea nu au jucat.

Trebuie să ne îmbunătăţim în toate aspectele, în toate domeniile. (...) Ne perfecţionăm şi sunt multumit de proces. Sunt lucruri mai bune acum decât în urmă cu o lună. Încetul cu încetul, echipa se va îmbunătăţi", a declarat Pochettino, potrivit AFP.

Manchester City a învins-o, miercuri, pe teren propriu, scor 2-1, pe PSG, în penultima etapă a Grupei A a Ligii Campionilor. Ambele echipe s-au calificat în optimile de finală ale competiţiei.

Afla mai multe despre: manchester citypsg 

viewscnt
Articole similare