Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Messi după ce a câştigat Balonul de Aur 2019. Discursul argentinianului, după ce a stabilit un record absolut în fotbal: "Nu am încetat niciodată să visez. Sunt fericit!"

Reacţia lui Messi după ce a câştigat Balonul de Aur 2019. Discursul argentinianului, după ce a stabilit un record absolut în fotbal: "Nu am încetat niciodată să visez. Sunt fericit!"
Comentarii

Leo Messi (32 de ani) a câştigat Balonul de Aur 2019, al şaselea din carieră, un record absolut în lumea fotbalului, iar argentinianul a reacţionat imediat după ce a primit distincţia pentru cel mai bun fotbalist din lume. Starul Barcelonei s-a declarat fericit pentru reuşita sa, a depănat amintiri de la prima ispravă de acest gen, dar a spus că se concentrează mai mult pe câştigarea trofeelor cu echipa.

În cadrul unei gale desfăşurate la Paris, la Teatrul Chatelet, Leo Messi a primit Balonul de Aur 2019, din partea prestigioasei reviste France Football. Argentinianul a spus că este onorat de acest premiu.

"Când vad aceste trofee, sunt fericit.  În plan sportiv, încerc să mă depăşesc şi să nu mă plafonez, încerc să lupt pentru tot, mai mult pentru titlurile de grup decât pentru cele individuale. Nu reuşim întotdeauna, dar contează să te bucuri de încercări. Este o onoare să fac parte din istoria celui mai bun club din lume, clubul pe care îl iubesc atât de mult", a spus Leo Messi, după decernarea Balonului de Aur.

În urmă cu zece ani, Messi câştiga primul său Balon de Aur din carieră. Fotbalistul şi-a adus aminte de prima sa prezenţă la Paris din postura de câştigător: "Îmi amintesc că acum 10 ani am venit la Paris cu fraţii mei, la prima victorie. Acum vin într-un moment minunat, din punct de vedere personal, alături de soţia şi de copiii mei. Cum spune soţia mea, nu am încetat niciodată să visez. Sunt conştient de vârstă pe care o am, mi se apropie retragerea şi dau mai multă valoare lucrurilor care se întâmplă. Îmi rămân însă ani de care să mă bucur!", a mai spus Leo Messi.



Leo Messi a mai câştigat Balonul de Auro în 2009, 2010, 2011, 2012, 2015 şi 2019. Prin premiul primit în acest, Leo Messi a ajutat-o pe Barcelona s-o depăşească pe rivala Real Madrid la numărul de Baloane de Aur câştigate de-a lungul timpului: 12 vs. 11.

Afla mai multe despre: leo messreactiebalonul de aur 2019 

viewscnt
Articole similare