Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Mihăescu după faultul foarte dur la Ianis Hagi: ”Am băgat o alunecare şi, din inerţie, n-am putut să mă opresc”

Reacţia lui Mihăescu după faultul foarte dur la Ianis Hagi: ”Am băgat o alunecare şi, din inerţie, n-am putut să mă opresc”

Superliga

Comentarii

Mădălin Mihăescu a fost eliminat încă din minutul 9, după un fault dur la Ianis Hagi. Jucătorul lui CSM Poli Iaşi a recunoscut că a fost un fault urât, dar spune că n-a fost cu intenţie.

CSM Poli a rămas în 10 oameni încă din minutul 9. Mădălin Mihăescu a intrat cu talpa direct pe genunchiul cu Ianis Hagi, deşi se afla departe de poarta sa. Jucătorul de 29 de ani îşi recunoaşte greşeala:

”Într-adevăr, am bagat o alunecare şi, din inerţie, nu am putut să mă opresc. Am dat în minge, am atins şi mingea şi am avut piciorul cam sus. Dacă asta a fost decizia arbitrului, înseamnă că a fost de roşu. Îmi aratase doar galben, am mers la Ianis să văd ce are şi au sărit cei de la Viitorul pe mine, că a fost rosu şi m-am întors. M-a chemat la el şi mi-a dat cartonaş roşu.

A venit să vadă ce are Ianis la picioor, s-a uitat, după, m-a chemat deoparte şi mi-a arătat cartonaş roşu direct. Dacă mi-a arătat cartonaş roşu direct înseamnă că aşa a fost. Sunt primul vinovat pentru că mi-am lăsat echipa în 10, ştim bine ce fel de echipă este Viitorul, că au o posesie foarte bună, ne era greu şi 11 contra 11”
, a declarat Mihăescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: madalin mihaesculiga 1csm poli iasiviitorul 

viewscnt
Articole similare