Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Mihai Iosif după pasul fals făcut de Rapid, 1-1 cu CS Mioveni: "Am condus ostilităţile tot meciul, dar ocaziile se răzbună!"

Reacţia lui Mihai Iosif după pasul fals făcut de Rapid, 1-1 cu CS Mioveni: "Am condus ostilităţile tot meciul, dar ocaziile se răzbună!"

Rapid

Comentarii

Mihai Iosif, antrenorul Rapidului, a vorbit la finalul meciului încheiat la egalitate de Rapid, 1-1 cu CS Mioveni, la Buftea, în play-off-ul Ligii 2.

Reacţia lui Mihai Iosif după Rapid - CS Mioveni 1-1, în play-off-ul Ligii 2

Iosif a spus că ocaziile pe care elevii săi le-au avut în prima repriză s-au răzbunat şi astfel Rapidul nu a reuşit să câşitige, deşi a condus cu 1-0. Tehnicianul a explicat şi bucuria de la gol, a vorbit foarte puţin despre arbitraj şi l-a lăudat pe Cătălin Hlistei.

"Am condus ostilităţile tot meciul, am luat gol dintr-o jumătate de şut, prima repriză am avut 4-5 ocazii mari, nu am dat gol şi ocaziile se răzbună în fotbal. Am văzut camera acolo şi aşa mi-a venit pe moment. Mă bucur la orice gol, când înscrie Rapidul, indiferent unde sunt eu, când înscrie, eu mă bucur.

M-am supărat, poate mi s-a părut mie. Nu comentez arbitrajul, nu l-am comentat niciodată, nici acum. Dacă s-ar opri acum, am fi promovaţi. (n.r. - Hlistei) A dat totul pe teren, asta înseamnă că joci la Rapid. dai totul până la epuizare indiferent de ce eşti, antrenor, jucător, suporter. Totul până la capăt", a spus Mihai Iosif, la Telekom Sport.

Rapid - CS Mioveni 1-1, în play-off-ul Ligii 2

FC Rapid a remizat, sâmbătă, la Mogoşoaia, scor 1-1, cu echipa CS Mioveni, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Ligii 2.

Au marcat Hlistei ’43 pentru Rapid şi Rusu ’82 pentru Mioveni.

În prima partidă a etapei, ACS Poli Timişoara a fost învinsă acasă de Csikszereda Miercurea Ciuc, scor 1-0.

Confruntarea Dunărea Călăraşi – U Craiova 1948 este programată luni.

Afla mai multe despre: rapidmihai iosifreactie 

viewscnt
Articole similare