Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Mihai Pintilii după ce fanii i-au ameninţat pe fotbaliştii de la FCSB: "Asta trebuie să înţeleagă şi suporterii". Ultimele înfrângeri "au fost accidente"

Reacţia lui Mihai Pintilii după ce fanii i-au ameninţat pe fotbaliştii de la FCSB: "Asta trebuie să înţeleagă şi suporterii". Ultimele înfrângeri "au fost accidente"

FCSB

Comentarii

Secundul de la FCSB, Mihai Pintilii, a avut o reacţie pentru suporteri, după ce aceştia din urmă i-au ameninţat pe fotbalişti. De asemenea, antrenorul a vorbit şi despre ultimele rezultate.

Mihai Pintilii, înainte de FCSB - CFR Cluj, în play-off

FCSB - CFR Cluj are loc luni, de la 20:30, în direct pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro. Înaintea meciului, campioana României avea două puncte în faţa echipei lui Gigi Becali şi patru în faţa Universităţii Craiova. 

Înfrângerile cu Sepsi şi U Craiova sunt considerate accidente de Mihai Pintilii, care a vorbit înaintea meciului cu echipa antrenată de Edi Iordănescu: "Mai sunt meciuri de jucat. Dacă vor câştiga, atunci cei de la CFR iau o opţiune serioasă de a câştiga titlul. Important e să intrăm noi bine în joc. Am stat pe primul loc, am prins o perioadă mai proastă, am considerat că au fost accidente şi să se tragă concluzii de aici. Pentru fotbalişti e o frustrare că au pierdut primul loc, dar ei sunt conştienţi de valoarea lor. 

Nu ştiu dacă sunt lucruri de discutat acum (n.r. - întrebat despre mesajele dure ale suporterilor). Să ameninţi, poţi ameninţa pe oricine, important e să fii alături de echipă. Fotbaliştii sunt primii care vor să câştige, până la suporteri, asta trebuie să înţeleagă şi suporterii. Fotbaliştii îşi doresc să câştige campionatul", a declarat Mihai Pintilii. 

La baza din Berceni şi-au făcut apariţia două bannere, semnate de grupările Skins Berceni şi Tornado 47: „Ori la bal, ori la spital. Câştigaţi sau iese scandal”, este primul mesaj al ultraşilor FCSB-ului. „Dacă CFR vă bate, o să aveţi capete sparte”, apare în cel de-al doilea mesaj.

Inclusiv liderul galeriei FCSB a avut un mesaj dur la adresa fotbaliştilor lui Gigi Becali. 

Afla mai multe despre: mihai pintiliifcsbcfr clujsuporterimesaje fani fcsb 

viewscnt
Articole similare