Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Mihai Stoica după ce a apărut zvonul că FCSB ar putea să o lase pe Dinamo să câştige în derby

Reacţia lui Mihai Stoica după ce a apărut zvonul că FCSB ar putea să o lase pe Dinamo să câştige în derby

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica s-a arătat deranjat de părerilor unor suporteri care au ridicat semne de întrebarea asupra derby-ului Dinamo - FCSB.

În ciuda rivalităţii extrem de ridicate, Mihai Stoica şi-a manifestat în mai multe rânduri speranţa că Dinamo va reuşi să rămână în Liga 1 şi să înceapă din nou să conteze în fotbalul românesc.

Dorinţa exprimată de managerului sportiv al FCSB-ului i-a făcut pe unii suporteri să devină suspicioşi în perspectiva derby-ului cu Dinamo, programat duminică, de la 20:00.

Cum a reacţionat Mihai Stoica după ce au început să apară suspiciuni înainte de Dinamo - FCSB

Mihai Stoica a trecut peste rivalitatea cu Dinamo şi a spus de mai multe ori că şi-ar dori ca marea rivală să depăşească toate problemele pe care le are în prezent.

Aceste afirmaţii l-au plasat acum în cealaltă extremă. Mihai Stoica susţine că a observat că unii suporteri îl acuză că ar vrea să o lase pe Dinamo să câştige derby-ul, deoarece echipa din Ştefan cel Mare are nevoie de puncte.

Managerul sportiv al FCSB-ului a exclus în totalitate o astfel de variantă şi spune că rivalitatea sportivă dintre cele două cluburi va rămâne şi în week-end la cote foarte ridicate.

În schimb, spune că şi-ar dori ca FCSB să o ajute cumva pe Dinamo să depăşească problemele financiare, după modelul Bayern Munchen, care a ajutat-o cu un împrumut pe Borussia Dortmund când aceştia erau aproape de faliment.

”Mă mai uit pe Facebook, câteodată mai şi comentez... Au înţeles unii greşit: 'bă, vedeţi că ăsta vrea să le dea meciul, vrea să-i salveze'. Ferească Dumnezeu... cum să vreau aşa ceva la Steaua (n.r. FCSB) - Dinamo?

Păi pentru asta trăim, normal că vreau să câştigăm. După aia aş vrea să se salveze, dar nu să fim noi cei care... aaa, să facem ce a făcut Bayern Munchen cu Dortmund, da, aş fi de acord cu asta. Adică să-i ajuţi cumva să-i salvezi.

Dar ca să-i ajuţi sportiv, să bagi, nu ştiu, echipa a doua sau... niciodată. N-ai cum, păi ce ar mai însemna asta? Ori suntem stelişti, ori nu mai suntem?

Ce e regretabil e modul în care s-au comportat, acum să vii cu un asemenea teren, să joci şi meci amical pe tereul acela în bătaie de joc, ca să demonstrezi că faci tot ce poţi ca să reduci distanţa între echipe, chiar nu e OK, nu e fair-play şi se riscă accidentări.

Te gândeşti şi la altceva. Tu, Dinamo, o să joci acolo pe terenul ăla,  pe orezăria aia, pe terenul ăla execrabil şi tu va trebuie să joci împotriva unor echipe în faţa cărora trebuie să câştigi”, a comentat Mihai Stoica la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoica 

viewscnt
Articole similare