Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Mihai Stoica după ce Nicolae Dică s-a comparat cu David Miculescu: ”A avut un an de acomodare la noi” | EXCLUSIV

Reacţia lui Mihai Stoica după ce Nicolae Dică s-a comparat cu David Miculescu: ”A avut un an de acomodare la noi” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică (43 de ani) s-a asemănat recent cu David Miculesci (22 de ani), tânărul jucător de 1,7 milioane de euro al celor de la FCSB, iar Mihai Stoica (58 de ani) a intervenit ca urmare a acestei inedite comparaţii.

David Miculescu a încheiat primul său sezon petrecut la FCSB, dar impresia pe care a lăsat-o nu a fost pe placul tuturor

Drept dovadă că nici selecţionerul naţionalei României de tineret, Emil Săndoi, nu l-a inclus în lotul final pentru Campionatul European U21.

Reacţia lui Mihai Stoica după ce Nicolae Dică s-a comparat cu David Miculescu

În ciuda acestui fapt, Miculescu a fost asemănat de Nicolae Dică chiar cu el, din punct de vedere al stilului de joc.

Mihai Stoica a comentat situaţia şi a subliniat că are în continuare încredere în jucătorul ajuns la 22 de ani.

”Nu sunt acelaşi profil, sub nicio formă. Miculescu are 22 de ani. Dică încă nu începuse la 22 de ani să joace la cel mai înalt nivel. Eu cred că a avut un an de acomodare la noi, pentru că este şi asta o problemă. Ardelenii, bănăţenii au câteodată nevoie de acomodare. 

Eu în continuare am încredere foarte mare în David Miculescu, dar şi el trebuie să fie mai implicat. (n.r. dacă a apucat să discute cu el) Nu. Are până miercuri. I-am dat şi lui câteva zile libere, cum era normal”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

De asemenea, oficialul roş-albaştrilor a reacţionat şi cu privire la neconvocarea lui Miculescu la România U21 pentru turneul final de Campionat European de tineret.

David Miculescu a ajuns la FCSB în vara anului trecut, după ce Gigi Becali plătea celor de la UTA Arad suma de 1,7 milioane de euro.

În tricoul roş-albastru, jucătorul în vârstă de 22 de ani a jucat 47 de meciuri şi a reuşit trei goluri şi trei pase decisive.

Mihai Stoica: ”Mă voi ocupa personal de Miculescu”

"Eu am mare încredere că în situaţia în care Compagno trebuie înlocuit, deşi eu îl văd un jucător foarte bun. Miculescu, de care mă voi ocupa personal, va fi o soluţie pentru noi şi în partea dreaptă, şi ca număr 9.

Am foarte mare încredere în el. Trebuie să schimbe nişte chestii şi le va schimba. Are nişte calităţi extraordinare. Aşa îl văd eu”, afirma recent Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicanicolae dicadavid miculescu 

viewscnt
Articole similare