Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Mihai Stoica după ce Ondrasek şi Vucur au fost ironizaţi

Reacţia lui Mihai Stoica după ce Ondrasek şi Vucur au fost ironizaţi

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (56 de ani), managerul general de la FCSB, a reacţionat printr-o postare pe Facebook după ce noile transferuri, Zdenek Ondrasek şi Stipe Vucur, au fost ironizate. Oficial roş-albaştrilor a anunţat că nu el a fost cel care i-a adus la FCSB pe cei doi.

Reacţia lui Mihai Stoica după ce Ondrasek şi Vucur au fost ironizaţi!

FCSB a reuşit doar o remiză, scor 0-0 cu FC Botoşani, în meciul de debut în noul sezon de Liga 1. Vucur şi Ondrasek au debutat, prilej cu care cei doi au fost criticaţi pentru evoluţia lor. Mihai Stoica a reacţionat, la rândul său, pe pagina de Facebook şi a explicat că nu el a fost cel care i-a adus pe cei doi la FCSB.

”Nu eu l-am propus pe Ondrašek la FCSB. Eu doar am strâns informaţii, direct sau prin intermediul colaboratorilor, din Norvegia şi Cehia.

Nu eu l-am propus pe Vukusic, ci doar am semnalat că e liber, dar că n-a mai jucat de foarte mult timp.

Nu eu i-am refuzat pe Burcă şi Cestor, ci doar mi-am exprimat opinia când am fost întrebat şi am afirmat că Planic are alte calităţi şi nu cred că e inferior celor doi.

Absolut aceeaşi comparaţie am făcut-o şi între Planic şi Miron, iar cel din urmă a ajuns la noi. Mă bucur că a făcut-o, poate dacă nu-l accidenta Omrani, eram campioni.

NU EU ADUC JUCĂTORI LA FCSB, aşa cum am făcut-o în primul mandat.

NU EU PROPUN JUCĂTORI LA FCSB, asa cum am făcut-o în al doilea mandat.

EU - printre multe altele - MĂ OCUP DE MONITORIZAREA TINERILOR JUCĂTORI DIN ACADEMIE şi chiar o fac cu pasiune şi drag”, a explicat MM Stoica într-o postare pe facebook.

Afla mai multe despre: mihai stoicareactiefcsbvucurondrasekironii 

viewscnt
Articole similare