Experiențe împreună.
You are here:

Reacţia lui Mihai Stoica după înfrângerea de la CFR Cluj. Cum a comentat eliminarea lui Planic: "Asta pentru specialiştii care deţin adevărul absolut"

Reacţia lui Mihai Stoica după înfrângerea de la CFR Cluj. Cum a comentat eliminarea lui Planic: "Asta pentru specialiştii care deţin adevărul absolut"

FCSB

Comentarii

Directorul sportiv al celor de la FCSB, Mihai Stoica, a postat un mesaj pe Facebook, în care susţine că fundaşul Bogdan Planic nu trebuia eliminat în derby-ul cu CFR Cluj.

"Pe un teren execrabil, împotriva unei echipe care se apără aproape perfect, este practic imposibil să câştigi. Dar, dacă nu comiţi erori flagrante, este practic imposibil să pierzi. Când nu comiţi una, ci un lanţ interminabil (vezi golul şi faza premergătoare golului), nu poţi emite pretenţii.

P.S. Deac nu era în situaţie iminentă de a marca, prin urmare Planici nu trebuia eliminat. Asta pentru specialiştii care sunt convinşi că deţin adevărul absolut în materie de arbitraj. Şi pentru Kovacs", a scris Stoica.

CFR Cluj a învins-o, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, pe FCSB, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I, în care de la oaspeţi a fost eliminat Bogdan Planic.

Golul a fost marcat de Vinicius, în minutul 79, cu un şut din afara careului, după o lovitură liberă. Cu două minute mai devreme (’77), de la FCSB a fost eliminat Planic pentru o intervenţie la Deac.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe