Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Mihai Stoica după transferul ratat al lui Denis Haruţ: "Era un fundaş interesant!". Ironii strecurate în mesajul managerului de la FCSB

Reacţia lui Mihai Stoica după transferul ratat al lui Denis Haruţ: "Era un fundaş interesant!". Ironii strecurate în mesajul managerului de la FCSB

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (55 de ani), managerul general al FCSB, a transmis un mesaj, pe pagina de Facebook, despre transferul ratat al lui Denis Haruţ (21 de ani) de la FC Botoşani. Clubrile bătuseră palma, însă jucătorul a refuzat să semneze două contracte, aşa cum îi propuneau şefii de la FCSB.

Reacţia lui Mihai Stoica după ce FCSB a ratat transferul lui Denis Haruţ!

Într-un mesaj postat pe Facebook, Mihai Stoica a vorbit despre Denis Haruţ şi transferul său ratat la FCSB. MM a spus că el şi FCSB îl percepeau pe Haruţ drept fundaş dreapta, nu fundaş central, aşa cum l-a văzut un specialist cu care Gigi Becali, patronul FCSB, s-a consultat înainte de a decide că trebuie să-l transfere.

În mesajul postat, Mihai Stoica strecurat şi câteva ironii, în stilu-i caracteristic. "Haruţ, în opinia mea, era un fundaş dreapta interesant, cu mare grijă de minge şi cu o creştere evidentă în ultimul an. Când mi s-a cerut părerea, am apreciat că Creţu are nevoie de un contracandidat pe post (cel mai nimerit - repet -e doar opinia mea) fiind Ovidiu Popescu, omul serios şi versatil din lotul nostru, jucător pentru care am şi o afinitate deosebită.

Nu mi-am format o părere bine argumentată despre fundaşul dreapta Haruţ pentru că n-ajungea să centreze decât foarte rar din cauza tacticii lui Croitoru, mult diferită de cea a noastră, care-l poziţiona în centrul linii mediane pe construcţie. Un specialist cu care patronul nostru s-a consultat i-a spus că este un fundaş central foarte bun, care pasează direct pe mijlocaşi (!?). Pentru mine era doar o supoziţie, întrucât construcţia Botoşaniului era exclusiv în sarcina lui Rodriguez, care cobora între fundaşii centrali şi apela des la pasa lungă.

Între timp, mai precis în iarna asta foarte scurtă, Haruţ s-a transformat într-un jucător cu talie. Eu am 1,84 şi, trecând pe lângă el anul trecut, i-am estimat înălţimea la 1,80-1,81. Citesc că are 1,85 (conform unei publicaţii care l-a citat) sau 1,84 şi un fel de Sergio Ramos (conform alteia) iar postul lui este fundaş central.

Mă bucur pentru Adrian Mutu, avea nevoie de un fundaş central de talie în perspectiva turneului final (nu stăm foarte bine în centrul defensivei). E posibil ca Haruţ să fie viitorul lider de care fotbalul românesc are nevoie, poate va prelua în viitor de la Chiricheş responsabilitatea organizării defensive a naţionalei mari, de ce nu? Mai ales că are acum aceeaşi înălţime cu Iulian Cristea şi puţin-puţin sub Miron. Dar poate mai creşte. În rest, să auzim numai de bine!"
, a scris Mihai Stoica pe pagina de Facebook.

FCSB a ratat transferul lui Denis Haruţ!

FCSB şi FC Botoşani se înţeleseseră pentru transferul lui Denis Haruţ, iar Gigi Becali urma să plătească 800.000 de euro pentru serviciile fundaşului crescut la Timişoara. Marius Croitoru şi Valeriu Iftime au confirmat plecarea lui Haruţ la FCSB, însă când fundaşul a ajuns la Bucureşti pentru a semna, acesta a refuzat. Denis Haruţ n-a vrut să semneze două contracte, aşa cum îi propuneau şefii FCSB, unul pe doi ani şi altul pe cinci, începând in 2022.

Iftime a vorbit despre transferul ratat al lui Haruţ la FCSB. Finanţatorul celor de la FC Botoşani crede că fundaşul dreapta a făcut alegerea potrivită de a nu semna cu echipa lui Gigi Becali.

Iftime este surprins, totuşi, că Haruţ nu a semnat cu echipa lu Becali, dar îl apreciază pentru tăria de caracter de care a dat dovadă fundaşul dreapta.

"Surprins şi nu chiar, adică sunt surprins că n-a semnat, da. Dar de ce n-a semnat, nu mai sunt surprins şi am fost de acord cu copilul.

El a fost pus în faţa unui contract pe 7 ani şi a zis că nu semnează pe 7 ani, că nu se vede peste 7 ani având 16.000 euro la FCSB pe lună, ipotetic vorbind.

Având în vedere şi istoricul lui de la Timişoara, unde era dependent de alţii, a zis că vrea să fie liber, să joace fotbal, nu-l interesează banii, FCSB-ul sau altă echipă, vrea să joace şi va câştiga mai mult. Acest copil nu fuge după bani, nu vrea la FCSB aşa cum au vrut alţii când au plecat de la mine, parcă au prins pe nu ştiu cine de picior şi plecau fără să se mai uite în spate.

FCSB-ul la prima vedere îţi dă un elan, o atitudine şi o stare în care spui că eşti cineva. El nu crede în termen scurt, el vrea pe termen lung. Pe termen lung spune că va câştiga bani şi ca atare vrea să fie liber peste 2-3-5 ani, să-şi câştige viitorul.

L-am felicitat pe copil pentru că are această putere, că nu e la fel ca Moruţan, ca Miron, care atunci când au primit de la FCSB"
, a spus Iftime la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoicadenis haruttransferfcsb 

viewscnt
Articole similare