Experiențe împreună.
You are here:

Reacţia lui Mihai Stoica după victoria chinuită cu Şahtior Karagandi. Ce spune despre revenirea galeriei

Reacţia lui Mihai Stoica după victoria chinuită cu Şahtior Karagandi. Ce spune despre revenirea galeriei

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a notat în social media, după meciul cu Şahtior Karagandi, din preliminariile Conference League, că echipa va ajunge unde îşi doreşte atunci când unii jucători vor înţelege că determinarea şi concentrarea sunt de cele mai multe ori mai importante decât calităţile cu care sunt înzestraţi.

“Când unii băieţi de-ai noştri vor înţelege că determinarea şi concentrarea sunt - de cele mai multe ori - mai importante decât calităţile cu care sunt înzestraţi, vom ajunge acolo unde ne dorim. Golul şi evoluţia lui Andrei Cordea din meciul său de debut în cupele europene ne-au confirmat că am transferat un fotbalist de valoare şi un băiat de mare caracter.

Câteodată, chiar şi un nou-venit poate servi drept exemplu pentru cei mai vechi. Iar eu sunt convins că cei ale căror prestaţii au lăsat de dorit în acest meci sunt suficient de maturi şi inteligenţi ca să înţeleagă asta”, a scris Stoica pe Facebook.

El a subliniat revenirea Peluzei Nord la meciuri: “Totuşi, aseară, cea mai mare realizare a familiei steliste a fost revenirea atât de aşteptată a celor care au lipsit în ultima vreme. A celor fără de care n-am mai reuşit să câştigăm un titlu de atâţia ani.

A celor alături de care s-a scris istorie. Şi nu orice pagini, ci cele mai frumoase şi emoţionante de după 1989. WELCOME BACK, PELUZA NORD. Felicitări pentru aseară! Ne-aţi lipsit mult prea mult!”

Formaţia FCSB a învins, joi, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Şahtior Karagandi, din Kazahstan, în prima manşă a turului doi preliminar al Conference League. Unicul gol al meciului a fost marcat de Andrei Cordea, în minutul 38, cu un şut din afara careului.

Returul va avea loc sâptămâna viitoare.

viewscnt
Articole similare
FC Barcelona, meci dramatic în Spania! Fără Messi, catalanii se chinuie în campionat