Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Mihai Teja după ce a pierdut cu 7-0: ”Nu mi s-a întâmplat niciodată asta! E ruşinos”

Reacţia lui Mihai Teja după ce a pierdut cu 7-0: ”Nu mi s-a întâmplat niciodată asta! E ruşinos”

FC Botoșani

Comentarii

Echipa Sepsi Sf. Gheorghe a învins, sâmbătă, pe teren propriu, gruparea FC Botoşani, scor 7-0, într-un meci din etapa 11 a Superligii. Gazdele au ratat şi două penaltiuri.

Reacţia lui Mihai Teja după ce a pierdut cu 7-0: ”Nu mi s-a întâmplat niciodată asta! E ruşinos”

Sepsi a început partida cu un penalti ratat, în minutul 17, când Pap a reţinut şutul lui Rondon. Tot Rondon a deschis însă scorul, în minutul 24, iar în minutul 45+1 acelaşi Rondon a reuşit dubla pentru gazde. În minutul 66 Ion Gheorghe a ratat un penalti, dar a urmărit balonul şi a înscris pentru 3-0.

Scorul final a fost completat de Golofca (min. 71), Achahbar (min. 75) şi de dubla lui Tudorie (min. 83 şi min. 90+1, din penalti). Este cea mai categorică victorie din acest sezon al Superligii şi cea mai categorică din istoria clubului Sepsi Sf. Gheorghe.

”E ruşinos pentru noi şi foarte multe nu sunt de spus! Trebuie să ne revenim foarte repede. Trebuie să dăm mult mai mult, să arătăm mai multă atitudine pe teren... Din păcate luăm goluri pe greşeli personale şi apoi e greu să mai revenim. 

Niciodată nu mă gândeam vă daţi seama, am venit îmi doresc şi vreau la fiecare meci să câştigăm, nu mi-am dorit niciodată asta, nu mi s-a întâmplat niciodată asta.

Cred că trebuie să vorbim mai puţin şi să facem mai mult. (n.r. vă e frică de demitere?) Nu mi-e frică de demitere, îmi pare rău, îmi cer scuze suporterilor şi tuturor celor care sunt în Botoşani. Eu sunt sigur că lucruri se pot întoarce. Cu toţii am fost penibili. Din păcate n-am mers nimic, contează mult şi acel cartonaş roşu, niciodată nu trebuia să faci fault acolo la mijlocul terenului”, a declarat Mihai Teja după meci. 

Afla mai multe despre: mihai tejasepsifc botosani 

viewscnt
Articole similare