Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Mihai Teja după înfrângerea cu Dinamo. FC Voluntari a pierdut cu scor 3-0 în faţa alb-roşilor

Reacţia lui Mihai Teja după înfrângerea cu Dinamo. FC Voluntari a pierdut cu scor 3-0 în faţa alb-roşilor

Superliga

Comentarii

După înfrângerea cu Dinamo, Teja a avut numai cuvinte pozitive la adresa “câinilor”, chiar dacă echipa sa, FC Voluntari, a pierdut în această seară cu scorul de 3-0, în faţa alb-roşilor. “Au fost echipa mai bună, îi felicit.”

Declaraţiile lui Mihai Teja, după înfrângerea cu Dinamo

Mihai Teja, i-a felicitat pe cei de la Dinamo, după ce echipa sa, FC Voluntari, a pierdut cu scorul de 3-0 în faţa “câinilor”. Teja a vorbit şi despre obiectivul echipei sale, din acest sezon.

“Au fost echipa mai bună, îi felicit. Au fost mai buni decât noi, chiar dacă în prima repriză s-a jucat de la egal la egal. Am ținut aproape de ei, am avut și noi ocaziile noastre, am avut și în a doua repriză o bară.”, a declarat Mihai Teja după meci.

“Diferența nu a fost foarte mare, nu a fost de 3-0, dar Dinamo a fost echipa mai bună și echipa care a meritat victoria.”

“Nu cred că meritam să pierdem la acest scor, dar până la urmă o înfrângere e o înfrângere, și la 1-0 și la 3-0 eram la fel de dezamăgit.”

“Nu avem un lot cu care să ne batem la play-off. Vrem să fim pe la mijlocul clasamentului, să nu mai avem emoțiile de anul trecut.”

Afla mai multe despre: mihai teja fc voluntari dinamo 

viewscnt
Articole similare