Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Mircea Lucescu după o nouă înfrângere în faţa Barcelonei: "Sunt dezamăgit de rezultat şi de prima repriză!"

Reacţia lui Mircea Lucescu după o nouă înfrângere în faţa Barcelonei: "Sunt dezamăgit de rezultat şi de prima repriză!"
Comentarii

Mircea Lucescu (76 de ani), antrenorul lui Dinamo Kiev, a reacţionat la finalul meciului pierdut cu FC Barcelona, 0-1 pe Camp Nou.

Reacţia lui Mircea Lucescu după o nouă înfrângere în faţa Barcelonei: "Sunt dezamăgit de rezultat şi de prima repriză!"

FC Barcelona a învins, scor 1-0, pe Dinamo Kiev în etapa a 3-a din grupele Ligii Campionilor. La finalul partidei, Mircea Lucescu a stat de vorbă cu jurnaliştii şi s-a declarat dezamăgit de prima repriză şi de rezultat înregistrat pe tabelă. "Il Luce" le-a cerut jucătorilor să-i să-şi ridice nivelul, dar i-a lăudat pentru modul în care au tratat partea secundă.

"Sunt dezamăgit de rezultat şi dezamăgit de prima repriză. Mi-a plăcut cum am jucat în partea secundă, când am scăpat de teama de a evolua împotriva Barcelonei. Puteam obţine mai mult de la acest meci la modul în care am jucat în repriza a doua, mi-a plăcut.

Jucătorii noştri trebuie să înţeleagă că acesta este nivelul Champions League, la el trebuie să ne ridicăm. Jucătorii Barcelonei nu au fost doar rapizi şi tehnici, ci şi agresivi, au comis 18 faulturi.

În a doua repriză am scăpat de teamă şi am ieşit la atac, dar Barcelona a fost foarte agresivă. În startul meciului, am avut o ocazie trei contra unu, dar am luat decizii greşite. La acest nivel, e nevoie să marchezi. Golul ar fi schimbat mult jocul.

De ce nu marcăm noi şi Şahtior în Champions League? Pentru că nivelul campionatului este mult mai scăzut decât cel din Champions League. Când joci împotriva unor astfel de echipe, îţi dai seama că mai ai mult de muncă", a spus Mircea Lucescu, la conferinţa de presă, conform sport.ua.

FC Barcelona - Dinamo Kiev 1-0, în grupele Ligii Campionilor

Dinamo Kiev, antrenată de Mircea Lucescu, a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa FC Barcelona, într-un meci din grupa E a Ligii Campionilor.

Golul a fost marcat de Pique, în minutul 36.

E prima victorie în acest sezon de Liga Campionilor pentru Barcelona, iar Pique e primul marcator al catalanilor în UCL, altul decât Leo Messi, din noiembrie 2020 încoace.

Afla mai multe despre: mircea lucesculiga campionilordinamo kievbarcelona 

viewscnt
Articole similare