Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Mircea Lucescu, după remiza obţinută de Dinamo Kiev la Ferencvaros: "Am luat câteva decizii greşite"

Reacţia lui Mircea Lucescu, după remiza obţinută de Dinamo Kiev la Ferencvaros: "Am luat câteva decizii greşite"
Comentarii

Dinamo Kiev a fost aproape de a obţine prima victorie în grupele actualului sezon din Liga Campionilor, însă echipa pregătită de Mircea Lucescu a scos doar o remiză în deplasarea de la Ferencvaros, deşi a condus cu 2-0 la pauză.

''Am jucat foarte bine în prima repriză şi am ratat câteva ocazii promiţătoare după pauză. Am luat nişte decizii greşite, am dominat, dar am primit un gol care le-a dat aripi adversarilor.

Ferencvaros a forţat apoi tot mai mult. E păcat că am pierdut puncte, deoarece am jucat mai bine şi meritam să câştigăm. Motivul pentru care ne-a scăpat victoria a fost că am făcut greşeli, atât în atac, cât şi în apărare. Însă am obţinut un punct şi mergem mai departe.

Ştim cât de greu e să joci cu Barcelona şi cu Juventus. Mai avem un meci acasă (cu Ferencvaros) şi trebuie să reuşim să mergem mai departe", a concluzionat Mircea Lucescu, cel mai vârstnic antrenor din grupele Ligii Campionilor.

Ferencvaros - Dinamo Kiev  2-2

Au marcat: Nguen (59), Boli (90) / Tsigankov (28-penalty), De Pena (41)

  • Tudor Băluţă a intrat în teren la Dinamo Kiev în minutul 89 şi a greşit la golul al doilea marcat de Ferencvaros (VIDEO AICI)

Afla mai multe despre: dinamo kiev 

viewscnt
Articole similare