Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Mirel Rădoi când a aflat de ultimul transfer al FCSB: "A semnat!?"

Reacţia lui Mirel Rădoi când a aflat de ultimul transfer al FCSB: "A semnat!?"

Superliga

Comentarii

Noul selecţioner al naţionalei U21 a României, Mirel Rădoi, a urmărit de la faţa locului partida Dinamo - Viitorul, scor 1-0, unde a văzut la treabă mai mulţi jucători aflaţi în vederile echipei de tineret.

Constănţeanul Denis Drăguş a fost unul din remarcaţii lui Rădoi, selecţionerul precizând că atacantul Viitorului are toate şansele să facă pasul spre naţionala U21.

"E îmbucurător că sunt mulţi tineri chiar dacă, într-un fel, asta îmi face munca mai grea. Va trebui să aleg cei mai în formă jucători. Cui nu-i place Drăguş? E un jucător de perspectivă şi cred că a confirmat deja în Liga 1, chiar dacă are o vârstă fragedă, şi poate să facă parte din lotul U21", a declarat Rădoi.

De ce îl ia FCSB pe Latovlevici

Fostul antrenor al FCSB a comentat şi ultima mutare reuşită de vicecampioană: revenirea lui Iasmin Latovlevici. Rădoi crede că aducerea lui Latovlevici indică faptul că accidentarea lui Momcilovic e una de durată.

Transferul lui Latovlevici a fost confirmat chiar de patronul FCSB, Gigi Becali, care a precizat că fotbalistul de 32 de ani va semna un contract pe un an.

"Nu ştiam nimi de Lato! Am văzut de Rusescu. A semnat?

Probabil au probleme în acea zonă, probabil accidentarea lui Marko (n.r. Momcilovic) e serioasă şi voiau o dublură pe acea poziţie
", spune Rădoi.

Rădoi a vorbit şi despre problemele avute de roş-albaştri în axul central al defensivei, acolo unde Dică se poate baza pe doar doi stoperi de meserie.

"Trebuie să găsească soluţii indiferent cât e de greu şi chiar dacă n-au transferat până în acest moment. Nu pot sta cu gândul 'Cum ar fi fost dacă transferam un fundaş central'. Sper să găsească soluţii pentru meciul cu Hajduk şi indiferent cine intră să se gândescă doar la calificare", a mai spus Rădoi.
 

Afla mai multe despre: mirel radoifcsbtransferlatovlevicimomcilovic 

viewscnt
Articole similare