Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Mirel Rădoi după ce a văzut grupa României de la turneul olimpic: "Imprevizibilă! Nu mă aştept la meciuri uşoare" + obiectiv îndrăzneţ

Reacţia lui Mirel Rădoi după ce a văzut grupa României de la turneul olimpic: "Imprevizibilă! Nu mă aştept la meciuri uşoare" + obiectiv îndrăzneţ

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi (40 de ani), selecţionerul României la turneul de fotbal de la Jocurile Olimpice, a reacţionat după ce tricolorii şi-au aflat grupa şi programul din cadrul competiţiei de la Tokyo. Rădoi a spus că sorţii au adus o grupă bună pentru România, dar imprevizibilă. Antrenorul a anunţat un obiectiv îndrăzneţ: o medalie!

La tragerea la sorţi pentru turneul olimpic de fotbal, România a fost repartizată în grupa B, alături de Noua Zeelandă, Coreea de Sud şi Honduras. Toate meciurile echipei lui Rădoi se vor desfăşura în perioada 22-28 iulie, iar selecţionerul a anunţat că îşi doreşte să obţină o medalie alături de jucători.

Grupa este una bună, dar care poate oferi surprize la turneul olimpic: "La prima vedere, pare o grupă bună, dar imprevizibilă, pentru că nu cunoaştem competiţia şi presiunea care vine odată cu participarea la Jocurile Olimpice.

Coreea de Sud este câştigătoarea Cupei Asiei la nivel U23, cu victorii pe linie, Noua Zeelandă a marcat 33 de goluri în 5 meciuri la turneul de calificare, iar Honduras, care se află la a patra participare consecutivă la Jocurile Olimpice, a eliminat SUA în calificări. Nu mă aştept la meciuri uşoare, dar mergem cu aceeaşi încredere ca la Europeanul de tineret, fără să ne gândim că, după coeficient, am fost în ultima urnă valorică.

Am încredere că vom reuşi o performanţă importantă. Am spus-o şi înainte de EURO 2019 că mergem la turneul final să facem viaţa grea oricărui adversar şi să ne calificăm la Jocurile Olimpice. O spun şi acum că îmi doresc o medalie olimpică. Sper că la momentul convocărilor să găsim înţelegere la cluburi şi să avem la dispoziţie un lot cât mai competitiv”, a spus Mirel Rădoi, conform frf.ro.

VIDEO | România, în grupa B a turneului olimpic din Japonia! Cum arată programul tricolorilor

România a aflat, miercuri, adversarele din grupa de la turneul olimpic de fotbal de la Tokyo. Tricolorii au căzut în grupa B, alături de Honduras, Coreea de Sud şi Noua Zeelandă. Dacă va reuşi să treacă de grupe, în sferturile de finală România va da peste locul 1 sau locul 2 din grupa A, care le are în componenţă pe Japonia, Africa de Sud, Mexic şi Franţa.

Programul României la turneul olimpic:

  • Honduras - România, 22 iunie
  • România - Coreea de Sud, 25 iulie
  • România - Noua Zeelandă, 28 iulie

Afla mai multe despre: mirel radoireactieromaniajocurile olimpicegrupa 

viewscnt
Articole similare