Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Mirel Rădoi, după ce Ianis Hagi s-a infectat cu COVID-19! ”Acest moment dificil ne va uni!”

Reacţia lui Mirel Rădoi, după ce Ianis Hagi s-a infectat cu COVID-19! ”Acest moment dificil ne va uni!”
Comentarii

România întâlneşte, miercuri, de la ora 21.45, în deplasare, reprezentativa Macedoniei de Nord, în etapa a VI-a a Grupei J a Cupei Mondiale din 2022.

Mirel Rădoi a pierdut cinci jucători, dintre cei convocaţi pentru meciurile din septembrie ale naţionalei. Ultimul intrat pe lista indisponibililor e mijlocaşul lui Rangers, Ianis Hagi, testat pozitiv la Covid-19, la Skopje. Imediat, trei jucători, Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău şi Dragoş Nedelcu, care au intrat în contact cu fiul lui Gică Hagi, au fost testaţi, iar, din fericire, rezultatul a fost negativ. 

Deşi cei trei nu vor participa la antrenamentul de marţi seara, au şanse de a fi în lot la meciul cu Macedonia de Nord. Ei au nevoie de un rezultat negativ la un test PCR. 

Mirel Rădoi a vorbit în cadrul conferinţei premergătoare meciului cu Macedonia de Nord despre lotul echipei naţionale. 

 ”Acest moment dificil ne va uni!”

”Avem 17 jucători, e ok. Această stare ne poate clătina puţin, dar ce nu ne doboară, ne întăreşte. Acest moment dificil ne va uni. Doctorul mi-a zis că jucătorii contacţi cu Ianis au avut teste nagative. Nu avem mari probleme, doar nu vor face antrenamentul, dar îl vor face la hotel. 

Nu avem cum să evităm aceste cazuri. Asta ar însemna ca naţionala să trimită jucătorii la cluburi, să facă aceste teste PCR, cu 10 zile înainte. Chiar nu ştim de unde au apărut aceste probleme la jucători. Am început această acţiune cu 26 de jucători, iar acum suntem 17, la antrenament, în seara asta. Sunt sigur că cine va intra în locul lui Ianis, dacă era titular, va şti ce are de făcut. Mâine ne aşteaptă o partidă după care cu un egal rămânem în viaţă. Pe Macedonia, poate nu. 

Avem în minte posibilii titulari, cu două semne de întrebare. De când am venit la naţională ne-am confruntat cu astfel de situaţii şi avem şi planul b. Sperăm să nu fie nevoie să apelăm la planul c”, a spus Mirel Rădoi, în cadrul conferinţei de presă. 

Afla mai multe despre: românia-macedonia-mirel rădoi-ianis hagi 

viewscnt
Articole similare