Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Mirel Rădoi după ce meciul cu Norvegia a fost anulat: "Am văzut regulamentul, nu se pune problema". Tricolorii, meci amical între ei, azi, în cantonament

Reacţia lui Mirel Rădoi după ce meciul cu Norvegia a fost anulat: "Am văzut regulamentul, nu se pune problema". Tricolorii, meci amical între ei, azi, în cantonament

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul României, Mirel Rădoi, a vorbit pentru prima dată, după ce echipa naţională nu a mai disputat partida cu Norvegia. Duminică, tricolorii vor disputa un meci amical.

În condiţiile în care naţionala nu a mai jucat cu Norvegia, Mirel Rădoi şi staff-ul au organizat un meci de pregătire cu lotul pe care-l au la dispoziţie.

Reacţia lui Mirel Rădoi după ce meciul România - Norvegia a fost anulat

"Am fost surprins, dar oarecum mă gândeam la o astfel de decizie, pentru că naţionala Israelului nu fost primită în Norvegia, nu a disputat meciul amical şi mă gândeam că pot veni şi aceste consecinţe. Mă gândeam că poate fi reprogramat meciul cu Norvegia, dar am văzut regulamentul şi nu cred că se mai pune problema reprogramării. 

De aseară ne-am gândit la ce idei putem aduce la nivel de grup, pentru a nu se relaxa. În această seară (n.r. - duminică), o parte a antrenamentului va fi un meci. Fizic, trebuia ca în seara asta trebuia să fie o risipă mare de energie, iar acum trebuie să acoperim. Facem un meci între noi. E un avantaj că nu jucăm azi. Azi vom juca doar 70 de minute, iar cele 20 de minute de pauză le putem folosi pentru partida de la Belfast. 

Pe jucători am încercat să-i facem să-i facem să înţeleagă importanţa partidei cu Irlanda de Nord. Pentru noi, erau clare rezultatele. Trebuia să avem victorii în ambele partide. Trebuie să ne concentrăm asupra partidei de la Belfest, o tratăm ca pe o finală. Pe noi, ca staff, această experienţă ne va clădi, cât şi pe jucători", a declarat selecţionerul Mirel Rădoi.  

Meciul România – Norvegia era programat astăzi, la ora 21.45, pe Arena Naţională, dar nu se va mai disputa, după ce oaspeţii nu au putut face deplasarea la Bucureşti, acest lucru fiindu-le interzis de autorităţi, ca urmare a unui caz de coronavirus în lotul norvegienilor.

Afla mai multe despre: mirel radoiromaniaromania norvegiaromania irlanda de nord 

viewscnt
Articole similare