Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Mirel Rădoi după succesul României cu Honduras, la Jocurile Olimpice: "Am demonstrat ceva şi sunt sigur că o putem face în continuare!"

Reacţia lui Mirel Rădoi după succesul României cu Honduras, la Jocurile Olimpice: "Am demonstrat ceva şi sunt sigur că o putem face în continuare!"

Jocurile olimpice

Comentarii

Mirel Rădoi (40 de ani), selecţionerul României, a reacţionat la finalul meciului câştigat cu Honduras, scor 1-0, la Jocurile Olimpice. Antrenorul a declarat că se bucură că tricolorii au început cu dreptul şi a spus că, împreună - el şi jucătorii -, au demonstrat ceva şi o pot face în continuare.

România a câştigat cu 1-0 meciul jucat împotriva naţionalei statului Honduras, în urma unui autogol provocat de un corner bătut pe poartă de tricolorii mici. Oliva a deviat cu capul balonul în propria poartă.

La finalul partidei, Rădoi a reacţionat: "Victoria nu vine niciodată uşor. A fost unitate de grup, determinare, sacrificiu. Jucătorii au avut curaj şi personalitate. Am cedat iniţiativa, nu suntem la un nivel fizic foarte bun, dar sperăm de la meci la meci să mai acumulăm ceva. În următoarele două partide, cu trei puncte, prin jocul rezultatelor, ne putem califica mai departe. Am primit multe urări de la delegaţia României, ne bucurăm că am debutat cu dreptul. Deja suntem câştigători, am venit aici ca învingători, sunt sigur că mai putem reuşi ceva"Mă bucur că am început cu dreptul. Orice s-ar întâmpla, deja suntem câştigători, venim la această ediţie a JO ca învingători. Cu toţii am demonstrat ceva şi sunt sigur că o putem face în continuare", a spus Mirel Rădoi, după meci, la TVR.

Honduras - România 0-1, la Jocurile Olimpice

România a învins, joi, la Kashima, cu scorul de 1-0 (1-0), reprezentativa Hondurasului, în prima etapă a Grupei B a turneului olimpic. Fotbaliştii au fost primii sportivi români care au intrat în competiţie la JO de la Tokyo.

A marcat: Oliva '45+1 (a).

0-1, min. 45+1: Dintr-un corner de pe partea stângă, Ciobanu a centrat în careul mic, aproape de linia porţii şi Oliva a deviat cu capul balonul în propria poartă.

După o greşeală a lui Marius Marin, Benguche a ratat o mare ocazie, în minutul 39, mingea trimisă de el spre poarta goală fiind respinsă in extremis de Ghiţă.

Au evoluat următoarele echipe:

Honduras: Guity (Perello '36) - Oliva (Cristopher Melendez '88), Maldonado (Carlos Melendez '88), Garcia, Decas - Rivas (Palma '57), Pineda, Alvarez, Rodriguez (Rejes '57) - Martinez, Benguche. Selecţioner Miguel Falero;

România:  Aioani - Raţiu (R. Grigore '75), Paşcanu, Ghiţă, Fl. Ştefan (Boboc '46) - M. Marin, Dulca - Dobre, Ciobanu (T. Băluţă '69), V. Gheorghe (Sefer '55) - G. Ganea (Sîntean '68). Selecţioner Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: mirel radoiromaniajocurile olimpicereactie 

viewscnt
Articole similare