Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Mitriţă după umilinţa cu Norvegia: "Nu îmi pot da seama ce s-a întâmplat". Cum vede partida cu Austria: "Să nu ne facem de râs"

Reacţia lui Mitriţă după umilinţa cu Norvegia: "Nu îmi pot da seama ce s-a întâmplat". Cum vede partida cu Austria: "Să nu ne facem de râs"

Echipa națională

Comentarii

Alexandru Mitriţă, spre deosebire de meciul cu Islanda, nu a mai fost titular, însă a prins aproape 30 de minute în umilinţa cu Norvegia. Fostul jucător de la New York City FC nu îşi explică modul în care a pierdut România această partidă.

Mitriţă nu credea ca după înfrângere cu Islanda şi totodată ratarea calificării la Campionatul European, echipa naţională va avea un joc atât de crispat. Totuşi, după această partidă, fostul jucător al Craiovei este de acord cu selecţionerul Mirel Rădoi şi vrea să evite o nouă umilinţă cu Austria. 

"Ne aşteptam să intrăm cu altă mentalitate. Mister ne-a spus ce trebuie să facem, dar nu am reuşit. Chiar nu îmi pot da seama ce s-a întâmplat. Este greu de crezut. În această seară, nu am reuşit să pasăm, nu am legat pase, s-a văzut că au fost peste noi, meritau să câştige. 

Mister şi-a pierdut din încredere. Vă daţi seama că nu este uşor. Trebuie să ne revenim, să vedem ce am greşit. Ne va aştepta un meci foarte greu, trebuie să ne pregătim cât mai bine, să nu ne facem de râs", a declarat Mitriţă la Pro X. 

Internaţionalul a vorbit şi despre plecarea de la New York. Mitriţă a fost împrumutat la Al Ahli, în Arabia Saudită, pentru a fi mai aproape de casă şi pentru a nu mai pierde foarte mult timp în avion, înainte de meciurile naţionalei. 

"Nu este foarte uşor să zbori atât de mult. Am fost bine, am dormit foarte bine în acele zile, dar nu este uşor. Din această cauză am şi vrut să plec de acolo, să fiu mai aproape de familie".

România a fost învinsă de Norvegia, scor 4-0, în Liga Naţiunilor

Reprezentativa României a fost învinsă, duminică seară, scor 4-0 (2-0), pe stadionul Ullevaal din Oslo, de selecţionata Norvegiei, într-un meci din prima grupă a Ligii B din cadrul Ligii Naţiunilor. Au marcat Haaland ’13, ’64, ’74 şi Sorloth ’39.

Afla mai multe despre: mitritaromania 

viewscnt
Articole similare