Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Moruţan după ce FCSB a pierdut la Iaşi şi are acum şansa a doua în cursa pentru titlu

Reacţia lui Moruţan după ce FCSB a pierdut la Iaşi şi are acum şansa a doua în cursa pentru titlu

FCSB

Comentarii

FC Botoşani - CS U Craiova, miercuri, de la 17:00, în direct pe Telekom Sport 1.

Olimpiu Moruţan se pregăteşte pentru returul cu CS U Craiova, însă gândurile sale se îndreaptă şi spre FCSB, echipa de la care va evolua în vară.

Tânărul mijlocaş spune că a fost surprins de înfrângerea viitorilor săi colegi de la Iaşi, scor 0-1, dar că încă speră că FCSB va deveni campioană în acest sezon. Moruţan aşteaptă ca FCSB să câştige ultimele două partide rămase de disputat, cu CS U Craiova şi Astra, iar CFR să piardă puncte în confruntările cu Astra şi Viitorul.

"Nu mă aşteptam (n.r. ca FCSB să piardă la Iaşi), dar le doresc multă baftă. Mai sunt două etape şi sper să reuşească să câştige titlul", a declarat Moruţan.

Legat de returul cu CS U Crauiva: "Sperăm să facem un meci foarte bun şi să marcăm cât de repede pentru ca după aceea să fim mai aproape de un meci mai bun şi să câştigăm. Nu se ştie niciodată în fotbal. Între noi nu e diferenta de 5-1. Poate ei au avut o zi mai bună în tur, au marcat de câte ori ne-au prins... Eu zic că dacă înscriem şi noi rapid, o să fie un şoc şi pentru ei şi putem să marcăm două, trei goluri".

Afla mai multe despre: fcsbmorutancraiovabotosani 

viewscnt
Articole similare