Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Mutu când a aflat de jignirile dintre Alibec şi Dică: "Poate să te cheme şi Neymar, tot n-ai nicio şansă"

Reacţia lui Mutu când a aflat de jignirile dintre Alibec şi Dică: "Poate să te cheme şi Neymar, tot n-ai nicio şansă"

Fotbal intern

Comentarii

Adrian Mutu este supărat pe Alibec. "Briliantul" susţine că atacantul roş-albaştrilor nu a ţinut cont de sfaturile sale, iar acum are doar de pierdut în urma discuţiilor pe care le are cu Nicolae Dică.

Denis Alibec a fost exclus din lot pentru meciul cu Universitatea Craiova şi aşa se va întâmpla şi la partida din ultima etapă cu Astra. Iar presa din România a profitat imediat de moment şi a scris despre jignirile din timpul unui antrenament dintre Nicolae Dică şi Denis Alibec (VEZI AICI TOATE DETALIILE).
 
"Lui Denis i-am dat sfaturi când eram la echipa naţională. Îmi pare foarte rău că s-a ajuns la astfel de lucruri, am citit şi eu. Dacă este adevărat, a greşit mult. Nu ar fi trebuit să facă aşa ceva. Cum scria şi în vestiarele din Anglia, antrenorul are întotdeauna dreptate. Se ştie că, într-o luptă cu antrenorul, niciodată nu câştigă jucătorul. Poate el să se numească şi Neymar.
 
Denis trebuie să stea liniştit, să se antreneze, să încerce să revină la forma lui de altă dată când marca goluri. E păcat de talentul lui. Dacă mai continuă aşa, chiar nu-l văd bine. Mi-e simpatic ca băiat, ţin la el şi ştiu că se consumă foarte mult. Dacă i se va acorda puţină încredere, cred că îl va ajuta foarte mult. El şi-a pierdut încrederea. La Steaua este şi o situaţie delicată. Acolo este presiune de fiecare dată, la Steaua nu te aşteaptă nimeni, acolo toţi aşteaptă să dai mereu goluri" , a declarat Adrian Mutu.
 

Afla mai multe despre: alibecmutunicolae dicabriliantuladrian mutufc voluntari 

viewscnt
Articole similare