Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Nicolae Stanciu după golul de poveste marcat împotriva lui Rangers. De ce a spus "preferam să se termine 0-0, nu 1-1"

Reacţia lui Nicolae Stanciu după golul de poveste marcat împotriva lui Rangers. De ce a spus "preferam să se termine 0-0, nu 1-1"

UEFA Europa League

Comentarii

Nicolae Stanciu (27 de ani) a marcat golul Slaviei Praga din remiza, 1-1 cu Rangers pe teren propriu, din turul optimilor de finală Europa League, şi a spus că şi-ar fi dorit ca meciul să se termine mai degrabă 0-0 decât un 1-1, deoarece golul marcate de scoţieni în depalsare poate cântări foarte mult în ecuţia calificării.

Reacţia lui Nicolae Stanciu după ce a marcat un gol de poveste în Slavia - Leicester 1-1

Stanciu a spus că nimic nu este decis şi că el şi colegii săi vor trebui să marcheze la Glasgow pentru a putea spera la calificarea în sferturile de finală. Fotbalistul român e convins că dubla cu Rangers e mult mai grea decât cea cu Leicester, deoarece în dubla din turul trecut Slavia a pornit cu şansa a doua şi s-a concentrat mult mai bine.

"Am început foarte bine. Cred că în principal prima repriză a fost foarte bună, am jucat foarte bine. Poate ar fi trebuit să marcăm şi al doilea gol. În final, aşa cum spun tot timpul, aş fi preferat ca meciul să se termine 0-0, decât 1-1. Calificarea este deschisă, aşa că trebuie să mergem la Glasgow şi să marcăm dacă vrem să ne calificăm.

Acest meci este mai dificil decât cel cu Leicester, pentru că atunci toată lumea spunea că vom pierde şi am fost mult mai concentraţi decât astăzi. Trebuie să ne păstrăm concentrarea din meciul cu Leicester şi cu siguranţă vom avea şanse să ne calificăm la Glasgow. Nu este nimic decis încă. Aş putea spune că ei au acum poate 5-10% şanse mai mari decât noi, pentru că au marcat un gol în deplasare, dar şansele se pot schimba imediat. Dacă marcăm acolo, totul revine la normal", a spus Nicolae Stanciu, la flash-interviul de după meci.

VIDEO | Nicolae Stanciu, gol super sonic contra lui Ianis Hagi, în Slavia - Rangers! Execuţia fabuloasă a românului

Slavia Praga a primit, joi, pe teren propriu vizita celor de la Rangers, scoţienii proaspăt declaraţi campionii Scoţiei, iar Nicolae Stanciu a ieşit la rampă în startul meciului.

Trimis titular contra lui Ianis Hagi, care a început şi el din primul minut, a marcat un gol senzaţional cu un şut cu efect din colţul careului de 16 metri.

Portarul McGregor a putut doar să privească super execuţia lui Stanciu.

Afla mai multe despre: nicolae stanciugolslavia pragareactieeuropa league 

viewscnt
Articole similare