Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Niculescu după CS Mioveni - UTA 0-2: "E dureros, ne puneam speranţe mari! Şi norocul ne-a lăsat"

Reacţia lui Niculescu după CS Mioveni - UTA 0-2: "E dureros, ne puneam speranţe mari! Şi norocul ne-a lăsat"

Liga 2

Comentarii

Claudiu Niculescu (44 de ani) a reacţionat la finalul înfrângerii echipei sale, CS Mioveni, 0-2 cu UTA Arad. Antrenorul echipei argeşene a spus, la flash-interviul de după meci, că este o înfrângere dureroasă şi că elevii săi au început, practic, meciul de la 0-1.

CS Mioveni - UTA Arad s-a terminat 0-2, după ce Octavian Ursu (4) şi Ciprian Rus (86, din penalty) au marcat şi au asigurat succesul pentru arădeni.

Niculescu a spus că Mioveniul a fost lipsită şi de noroc. "E dureros, e o înfrângere dureroasă pentru că ne puneam mari speranţe în meciul de astăzi. Am început practic de la 0-1 meciul, am făcut o greşeală individuală foarte mare.

E o înfrângere dureroasă, dar nu trebuie să cedăm. Mai avem o restanţă, mai avem trei meciuri. Cu trei victorii putem promova, putem spera în continuare la Liga I. Ştiu că e greu, dar nu trebuie să disperăm acum şi să credem în continuare, pentru că nu s-a încheiat nimic. Şi norocul ne-a lăsat puţin, pentru că nu am văzut meciul, dar din ce îmi aduc aminte de pe margine cred că am avut şase, şapte ocazii mari de a marca", a spus Claudiu Niculescu, la Telekom Sport.



În urma rezultatului, UTA a acumulat 29 de puncte, cu cinci mai multe decât Turris (24), care are un meci mai puţin disputat. În ceea ce o priveşte pe CS Mioveni, echipa lui Claudiu Niculescu a rămas fără succes de la începerea play-off-ului Ligii 2, cu 21 de puncte, pe locul cinci.

 

Afla mai multe despre: claudiu niculescucs mioveniliga 2 

viewscnt
Articole similare